Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » T.i is teljesen másképp...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

T.i is teljesen másképp viselkedtek egy meleg ember társaságában, mint egy heteró ember társaságában?

Figyelt kérdés
Magamon azt vettem észre, hogy teljesen más viselkedési normát tartok be egy másik meleg társaságában, mint egy heteró társaságában. Ha pl. egy távoli munkatársammal találkozok, akit korábban láttam planetromeon (és nyilván ő is látott engem), akkor eleve tegeződéssel indítok, függetlenül a korától. És ha tetszik az illető, nem esik nehezemre rákérdezni a szexre. Heterók egymás közt gondolom nem kérdeznek rá kendőzetlenül a szexre, pláne nem az első nap.
2022. okt. 5. 22:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
91%
Bárhogyan. Hiszen nem csak a dugás létezik a melegek között.
2022. okt. 6. 06:00
 12/22 A kérdező kommentje:

Remélem megkaptad a választ.

2022. okt. 6. 07:27
 13/22 anonim ***** válasza:
51%

#11 #12

Aktívnak, passzívnak lenni nem csak a dugást jelenti. Egy full aktív dug és szopat, egy passzív pedig az ellenkezője. Ha nincs dugás, egy aktív akkor sem fog szopni és egy passzív sem engedi magát leszopni. Tehát még mindig nem tudom elképzelni, hogy két aktív, vagy két passzív hogyan szexel. A simogatáson, csókon, ölelkezésen, esetleg a közös masztin kívül nem tudnak mást csinálni egymással, az pedig nem szex.

2022. okt. 6. 09:30
 14/22 anonim ***** válasza:
72%

"A simogatáson, csókon, ölelkezésen, esetleg a közös masztin kívül nem tudnak mást csinálni egymással, az pedig nem szex."

Tőlem hívhatod nem szexnek, normális ember emiatt is szívesen találkozik, pláne, ha a másik fél sokkal jobban néz ki, mint ő.

Ha nem hajlandó találkozni, akkor egy beképzel, egoista, antiszociális f@szkalap az illető, akit a meleg társadalomnak ki kellene vetnie magából. (Sajnos nem teszi.)

2022. okt. 6. 09:54
 15/22 anonim ***** válasza:
91%
Ha neked ez nem szex, akkor ne is szexeljél az életbe se, soha! :D
2022. okt. 6. 10:47
 16/22 anonim ***** válasza:
64%

Kedves Kérdező!

Először az alapkérdésre adandó válaszom: 50 éves vagyok, és meleg. Ha valakivel "ismeretlenül" találkozom, de már összefutottunk valamely platformon, kevésbé zavar, ha letegez (bár neveletlennek fogom tartani, ha nem várja meg, hogy felajánljam), azonban ha az illető - bármilyen szinten is - kollégám lenne, aki a többi korombelit nem tegezi automatikusan, akkor bizony szólnék is érte, vagy "rávezetném" konzekvens önözéssel.

Ha ezt a letegezést itt teszed meg, vagy "ismerkedés" közben egy erre kialakított fórumon, akkor nincs ellene kifogásom, az más viszonyrendszer - bár ha ezt követően besétálsz a tanszékre és felismersz, már csak a diszkréció-elvárás miatt is elvárnám, hogy ne tegezz le, és szerintem ezt kollégaként is elvárhatom egy "szintén zenésztől".

Ugyanakkor ne aggódj, ha jól nézel ki, nem utálnak, hanem elnézőek ezzel általában a bácsik, pláne, ha nehezen viselik az öregedést és ezt tévesen annak a számlájára írják, hogy fiatalosnak látod őket és eszerint kezeled a kommunikációt.

(Nálam akkor sem jönne be, ha piszok jól nézel ki - a külső mellett a neveltetés is fontos a számomra.)

A másik témához:

Full aktív vagyok. Nem szopok, nem ujjazhatnak, a másik farka nem izgat, a közös maszti egyáltalán nem vonz. Nem, nem tudnék mit kezdeni egy másik full aktívval, sőt, még egy teljes vágyait megélni akaró uni-aktívval sem. Igen, még Chris Hemsworth-t is kirugdosnám az ágyamból, ha nem passzív. (Mondjuk eleve nem kerülne oda, az is tuti :) )

Mindez nem azért van, mert az iq-m nem elég magas, hanem azért, mert bár minden a fejben dől el, de nem iq alapon találunk valamit izgatónak, valamit meg nem.

Azt hiszem, kedves Kérdező, és kedves #14, nem a mi iq-nkkal van baj, hanem a Ti eq-tokkal.

#14!

Vannak homoszexuálisok, homoerotikus vágyakkal élő aszexuálisok, homoromantikusok különböző vágyakkal és különböző mértékű libidókkal, valamint aromantikus homoszexuálisok. Ami az egyiknek izgató, az a másiknak nem feltétlenül kell, hogy az legyen.

Annyi felismerés, tudás, empátia van benned az írásod alapján, mint egy átlag homofób cisz férfiben.

Igenis: én a felsoroltakért nem találkoznék szívesen egy saját értékelésem szerint 10/10-es sráccal sem, mert szopatni/dugni tudok egy jól kinéző srácot minden további nélkül, de (mintegy "demi-homoromantikusként") valakivel összebújni, ölelkezni, csókolózni, a másikat erotikusan-romantikusan simogatni, és ezzel "beérni", csak akkor tudom, ha jól ismerem és tényleg kedvelem a másikat testileg és lelkileg is.

Vannak ilyenek, vagyunk ilyenek, és engem dühít, hogy valaki beképzelt, egoista, antiszociális f@szkalapnak tart csak azért, mert más vágyaim vannak, mint neki, más tud kielégíteni, mint őt.

Én pont ezen okok miatt nem mondok ezen túlmenően véleményt rólad.

2022. okt. 6. 10:53
 17/22 anonim ***** válasza:
66%
Hát dühítsen, ettől még ezt gondolom rólad. A viselkedésed háttere pontosan ugyanaz, mint a beképzelt sznoboknak, akik nem lépnek utcára Gucci táska nélkül. Nekik is és neked is alább kellene adnod az elvárásaidból.
2022. okt. 6. 11:16
 18/22 steven95 ***** válasza:
75%
#16 annyit én hozzátennék, hogy az aktív jelentse azt, hogy análisan szereted, azon belül is behatolni. De ne jelentsen mást, hogy mit szeretsz és mit nem. Ez kicsit pont annyira kisajátító, mint ami ellen felszólaltál. Szerintem...
2022. okt. 6. 11:19
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Majd még pont Te mondod meg nekem, hogy milyen elvárásaimból kellene lejjebb adnom :) :p

2022. okt. 6. 15:36
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Értő olvasás: "full aktív vagyok, valamint..." nem pedig "full aktív vagyok, ezért..." :p

2022. okt. 6. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!