Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban túl nagyok lettek a 16-20 év közötti melegek elvárásai?
Voltam 16-20 éves,most 20 vagyok de sosem voltak magas elvárásaim.
Hidd el, pedig még a 40+nak is magasak,nem csak a nagyon fiataloknak.
Nálam a cicafiús stílus nagyképűséggel megfűszerezve nagyon nem jön be. De sokaknak meg igen.
Ugyanezt látni a heteróknál is. A tinicsajok javarésze is így gondolkodik. Mi kell nekik: Feszülős cicanadrág,felnyalt haj,cigi a szájba,káromkodás,feszengés. Mindezt 15-16 évesen 😂 De ők már pasinak hívják magukat. Hogyne,kisfiúk 😂🙈
20/F
7-es vagyok.
#10: Hát az elején meg még netes chateléskor még mindenki igérget szinte,és teszik a szépet..stb. Így könnyű belefutni bárkibe. Aztán ha valamelyik elvárását nem teljesíted ott van a bökkenő. Vagy elmond mindennek és ócsárol,vagy pedig eltűnik teljesen.
A rondázó srácnál például az volt a gond hogy nem akartam szexelni vele a nyilvánosba. :D
A pénzes fényezős sztorinál pedig az hogy nem akartam több találkozást. És már pedig amiatt hogy a srác viselkedése olyan volt mint egy rossz prostinak csak férfi kiadásba. Kb mindenki minket nézett a parkba annyira rájátszott..
De attól is függ merre élsz/éltek mert Pesten teljesen más volt a felhozatal míg ott éltem.
Nem a szépségen van itt a hangsúly hanem azon hogy kb sokan sem látják a saját hibájukat,és csak a másikban keresik.
A 13-as megírta a tökéletes elemzést.Így van szó szerint ahogy írja. Pózolós képek, stb.
Közben még beszélni sem tud normálisan a legtöbbje,csak vakkant..Egyébként szexuális kultúrát nem is lehet elvárni így, mert az nem szex,hogy valaki odatartja a fenekét,vagy a WC-ben pucsítós képekkel kelleti magát.
Tetszik, nem tetszik,de az értelem lejön egy beszélgetésnél már .Persze, ezzel nem bántom a fiatalokat,mert nem korosztályfuggő....Vannak bőven ilyenek idősebben is.
De mivel évek óta a világban szépség és fiatalságkultusz van, ezért szembetűnő a fiatalok viselkedése.Sokuk rá is játszik arra, hogy fiatal.De a beképzeltség és az,hogy tucatszámra szaladgálnak a sablon- fiúk az utcákon,árnyalja a képet.
Egy egyéniség,jó modorral sokkal csábítóbb és érdemes érte tenni is !
Biztos jóképű vagy és szexi a kisugárzásod. A macis férfiak is tudnak vadítóan kinézni
Legalábbis szerintem:)
Nekem nincs csak annyi " elvárásom", hogy párkapcsolatot szeretnék és a másik fél is ezt igényelje.
Ugyan macskám nincs,de kábé hasonló a magányérzetem. Sosem a kinézet számított 100 %-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!