Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit csináljak, hogy ne szekálj...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy ne szekáljon, bántson?

Figyelt kérdés
Az egyik osztálytársam érzi, hogy meleg vagyok. Nem tudom, hogy miből. Folyamatosan beszólogat, ijesztget, meg akar ütni. (Nem üt meg mert akkor egyből kirúgják.) A múltkor le akarta fing*ni a fejemet. De, akkor kimentem a teremből. Meg ordítja, hogy te büdös bzi, elítéli a melegeket. Úgy, hogy ő roma. Nem tudok, akarok verekedni. Ő egy kigyúrt állat. Mit csináljak? Ez egy szakiskola, sajnos.
2022. okt. 3. 19:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztalatom szerint az összes ilyen ember biszexuális,

Ha heteró lenne nem érdekelnéd.

2022. okt. 4. 09:42
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Általánosban ugyanez volt velem, csak az nem volt nagydarab és párszor össze tudtam vele verekedni. Ezek a retkek ilyenek, panaszkodnak hogy nekik milyen rossz jaj jaj mert hogy diszkrimináció miközben ők a legnagyobb bully-k általában az iskolában ahol vannak. Sosem tudtam őket sajnálni és nem is fogom.
2022. okt. 4. 10:15
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok a #12. Hogy pontosan mit csinálj azt nem tudom, csak a magam példáját tudom felhozni. Beszélni nem érdemes ezekkel mert nem fogják fel, én annyit csináltam, hogy vagy "szóban" megpróbáltam megvédeni magam vagy megpróbáltam levegőnek nézni amikor mondja (pl folyosón). Nem volt könnyű, egyrészt még én magam sem voltam tisztában akkoriban a melegségemmel, meg az akkori barátaim hát khm...ők sem törték össze magukat értem, azóta már rég a süllyesztőben egytől egyig mind. Az én iskolámban a tanárok sem mozdultak túlságosan a témára, nem tudom nálatok mi a helyzet ilyen téren, ha normálisabbak a tanárok érdemes lehet szólni valamelyiknek de ne akkor amikor ez a sz*rházi is hallja mert a csillagot az égről is letagadják. Szerintem az nem teljesen állja meg a helyét, hogy biztos ő is az és nem tudja elfogadni azért csesztet, mert aki velem csinálta ezt az másokkal is k*csög volt, kb minden második emberrel szívózott vagy meg akart verni (lányokat is). Nálam az elég volt az öblösen bzizáshoz, hogy a legjobb barátom lány volt, nem is kellett lányosan viselkednek/öltözködnöm. Azt nem ajánlom, hogy menj neki mert ha tényleg erősebb akkor használni is fogja az erejét, én is csak azért mentem neki többször is mert hasonló testalkatú volt mint én.
2022. okt. 4. 10:40
 14/17 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem hívd félre és mond neki, hogy nagyon unod amit csinál. Nem vagy meleg és unod amit csinál. És kérdezd meg miért jó ez neki. Meg próbálj pár csajjal jóba lenni. Az nagyon szórakoztató tud lenni. Mikor te vagy jóba azzal aki neki kéne és az szól be neki. Nálam gimiben az volt, hogy minden csaj nagyon kedvelt. Így a beszólások hamar elmaradtak mert ugye milyen már azt oltani aki azzal van akit próbálsz meghódítani.
2022. okt. 5. 11:31
 15/17 anonim ***** válasza:
97%

Amúgy az is jó, ha azt kiabálod válaszba, hogy "Fejezd be. Megmondtam hogy nem vagyok meleg és nem szophatsz le. És többször nem akarok ezzel foglalkozni. Oké, hogy te meleg vagy de én nem. "

Na és erre vagy megüt és kirúgják vagy bekussol. Bár eljátszhatnád azt is hogy egyszer valahonnan te rohansz ki kiabálva ahol ő is ott van, hogy hagyj békén nem vagyok meleg és nem szophatsz le. De jó teátrálisan hogy hihető legyen. :D De persze az a baj a barnabőrűekkel, hogy majd a suli után ver meg ha nem bent. Kitartás.

2022. okt. 5. 11:36
 16/17 anonim ***** válasza:
84%

Kirúgni nehéz az ilyet főleg ha roma és tanköteles. Sokszor a tanárok sem mernek lépni,félve a családtól kapott reakciótól.

Ha megteszik akkor anyuka vagy apuka elmegy rinyálni ilyen-olyan sóhivatalba "diszkriminációra" hivatkozva hogy ő roma,aztán az iskola üti meg a bokáját. Kitalálják hogy magatartás zavaros a gyerek kreálnak egy szakértőit róla,és minden meg van oldva részükről,de a probléma megmarad, úgy hogy az áldozat jön ki rosszul belőle.

( Voltam felügyelős gyakornok romákkal teli suliban,és így működik )

2022. okt. 5. 11:50
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen #15-ös, csakhogy ehhez nem mindenkinek van bátorsága. Mai fejjel már én is simán bevállalnám ezt, de akkoriban tutira nem mertem volna. (#12 voltam)
2022. okt. 5. 13:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!