Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ráizgultam a szomszéd lakásban élő srácokra. Mit tegyek?
Egyetemista vagyok, egyedül bérlek egy lakást. A szomszédomban korombeli srácok élnek, gyakran meghívják magukhoz a haverjaikat és focit néznek, iszogatnak, zenét hallgatnak, énekelnek… szóval királyul érzik magukat egymással, a pia hatása alatt. Én ezt mind hallom, minden hétvégén egészen hajnalig. Kezdetben nagyon bosszantott a hajnalig tartó hangos bulizgatásuk, aztán irigy lettem rájuk, mert nem élek olyan intenzív társasági életet, mint ők. Elkezdtem fantáziálgatni, hogy mennyire szuper lenne csatlakozni hozzájuk, összehaverkodni velük, hovatovább esetleg végigszopni az egész társaságot. Szerintetek megvalósítható lenne mindez? Mármint bekopognék, bemutatkoznék, mint a szomszéd srác és megjegyezném, hogy hallom nagyon jó a hangulat nálatok. Vinnék piát és megkérdezném őket, hogy csatlakozhatom e hozzájuk? Ha belemennének iszogatnánk, dumálgatnánk, és mikor már úgy ítélem meg, hogy eleget ittak és eléggé feloldódtak a gátlásaik felajánlom, hogy leszopom őket. Ha belemennének, örülnék és beteljesülne egy vágyam. Ha rosszul reagálnának valami olyasmit mondanék, hogy : Figyu’ csak hülyültem, kíváncsi voltam, milyen képet vágtok… Ha elég részegek, szerintem nem lenne rossz vége a dolognak, maximum elmarad a szopás, esetleg jól leuziznak, aztán iszogatunk tovább, legrosszabb esetben elküldenek. Pl. hallottam már olyan kolis sztorikat, hogy szobatársak egymásnak kiverték stb… Lehet hogy először csak azt kellene felvetnem, hogy verjük ki…?
Várom válaszaitokat, meglátásaitokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!