Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mennyire gàz,ha a főnököm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gàz,ha a főnököm szeretője vagyok?

Figyelt kérdés
Több mint egy éven át úgy mond ostromolt mire engedtem a csábításnak, ő 40 én 28 éves vagyok
2022. szept. 30. 12:07
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%

" minden eddigit messze felulmúlt "

Na ez a mondat sok mindent megmagyaráz :)

2022. szept. 30. 18:55
 22/40 anonim ***** válasza:
92%

Így máris jobb ertelemmel bír ha azt mondod hogy ma szopás volt a munkahelyen :D

Nem gáz csak ne legyen konfliktus

2022. szept. 30. 21:52
 23/40 anonim ***** válasza:
89%
Azért óvatosan a szerelemmel, ha nős. Mert idővel többet akarsz majd tőle, de a feleségét nem fogja elhagyni.
2022. szept. 30. 23:58
 24/40 anonim ***** válasza:
18%

El kellene válnia, mivel feleségével szemben nem tisztességes!

Gyerekei is vannak?

2022. okt. 1. 02:28
 25/40 Béla211 ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy ebben a történetben tutti sérülni fogsz lelkileg. Már most sérültél szerintem, mert nem véletlenül teted fel a kérdést. Az a gond, hogy itt mindig másod hegedűs maradsz nagyon nagy valószínűséggel. Ha bele is szeretsz akkor valószínű, hogy sokáig nem fogod bírni. Ebből nem valószínű, hogy normális kapcsolat lesz. Ha csak a feleség nem tud róla és nem nyitott kapcsolatban élnek. De gondolom nem válalja a munkahelyén, hogy bisex akkor mindig rejtegetni fog. Igazából az a gond így, hogy már bele csaptatok a lecsóba majd nem, hogy mindegy mikor lesz vége. És ha vége lesz nem biztos, hogy jól fogja kezelni a főnök. De ne így legyen látam már ilyenre pozítív példát is.
2022. okt. 1. 03:54
 26/40 A kérdező kommentje:

A felesége előtt nem titok mert lebuktunk,de így legalább nem kell hazudozni, hogy épp merre v kivel van a férje!

A hétvégéket együtt töltjük ami csak rólunk szól, de tudom többről nem lehet szó!

Nem is úgy indult a mi kapcsolatuk! Mondhatni alkalmi szex ismételte önmagát,hisz eleinte tényleg csak az volt! Közbe kiderült,hogy nagyon is jól érezzük magunkat egymással nem csak az ágyban....

2022. okt. 1. 04:32
 27/40 Béla211 ***** válasza:
100%

Ha ilyen jól meg vagytok és félre tudod tenni, hogy házas kívánom, hogy minnél tovább tartson és úgy ahogy mindketten szeretnétek. De én lehet, hogy most elkezdenék új munkahelyet nézni magam miatt is meg miatta is. Persze ezt vele is megbeszélve. Nem tudom, hogy kollégák előtt buktatok e már le. Vagy észreveték e,hogy más képpen viselkedik veled.

Mert azért a munkatársak még tudhatnak kibaszni az emberrel.

2022. okt. 1. 04:48
 28/40 A kérdező kommentje:

Szüksége van rám a munkába ezt mindketten tudjuk!

A munkatársak nem tudnak semmit ,akik főnöke én vagyok.

Nagyon jó kis csapat vagyunk

2022. okt. 1. 04:55
 29/40 anonim ***** válasza:
92%

Legalább te elmondhatod,hogy kapsz érzéseket és neked is vannak.Bizony,sokan vagyunk, akik évek óta nem kapnak egy szeretetteljes ölelést, egy jó szót, ilyen hét végéről nem is beszélve.

Ha a neje tudja,akkor gond sem lesz, sok nősnek van meleg szeretője.Van egy ismerős,az 38 éves és évek óta egy 62 éves/ unokás/ férfi szeretője.

De a fontos,hogy vannak érzelmek, talán ez a legjobb az egészben!

2022. okt. 1. 06:05
 30/40 anonim ***** válasza:
10%
Nagyon
2022. okt. 1. 17:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!