Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha heteroszexuális fiúként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha heteroszexuális fiúként szeretője leszek egy férfinak támogatásért cserébe, heti egyszer-kétszer kell majd vele lennem, én leszek a lány, azt észre vehetik majd rajtam az emberek? Járás, viselkedés? 18/f

Figyelt kérdés
2022. febr. 20. 20:41
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
77%

Attól függ, bele is éled e majd magad ebbe a szerepbe, és tényleg lány akarsz lenni, vagy csak vmilyen okból muszájbol csinálod ezt...

Ha önként,akkor lehetséges hogy látható lesz, persze nem egyértelműen.

2022. febr. 20. 20:44
 2/36 anonim ***** válasza:
19%
Igen! Minden férfinak aki egy másik férfival szexel egy jel lesz majd a takóján. Divatos most ezt szerelem pöttynek hívni. Régen a sátán jelenkét hivatkoztak rá. Hála égnek azok az idők elmúltak. Sok melegnek ezért van hosszú haja hogy takarja. Rajtad is meg fog jelleni. Takart majd el, és akkor nem lesz gond.
2022. febr. 20. 20:47
 3/36 anonim ***** válasza:
79%
Én voltam hasonló cipőben mint te, szerintem rajtam meglátszik
2022. febr. 20. 20:48
 4/36 A kérdező kommentje:
A lányt úgy értem, hogy engem fog dugni, nekem kell majd szopnom.
2022. febr. 20. 20:54
 5/36 anonim ***** válasza:
92%
Amúgy srácok nálunk a Lidl-be mindig van üresedés. Nem értem miért lesztek prostik. Mert gondolom ezek a papák nem csak úgy becsöngettek hozzátok. Felteszem valami erre szakosodott weblapon akadtatok össze. Amúgy nem fog fizikalig látszani rajtad. Lelki sebeket viszont szerezhetsz....
2022. febr. 20. 21:01
 6/36 anonim ***** válasza:
80%
Erről egy kozmondás jutott eszembe: Aki kurvának áll, az ne sírjon ha basszák.
2022. febr. 20. 21:06
 7/36 anonim ***** válasza:
93%
Lidl-ben is szopni kell, de ott nem heti 1-2x 2-3 órát, hanem minden nap, végkimerülésig, f*szfej kollégák és vásárlók, stressz stb. Ha lehetőségem lenne, én is inkább k*rva lennék.
2022. febr. 20. 21:06
 8/36 anonim ***** válasza:
90%
Sosem késő váltani :D
2022. febr. 20. 21:10
 9/36 A kérdező kommentje:
Fősulira fogok menni. 3 évet kell kibírnom egy középsulis tanárommal fogok lenni. Fősuli mellett nem érek rá 8 órát dolgozni.
2022. febr. 20. 21:10
 10/36 anonim ***** válasza:
97%
Az igen :) úgy látom kemény béremelést kaphattak a pedagogusok ha el tud majd tartani belőle.
2022. febr. 20. 21:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!