Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt, hogy elfogadtad a pénzes ajánlatokat?
#19: egyrészt itt nem volt semmilyen reklám.
Másrészt, ha lenne, akkor sincs beleszólásod, mert nem törvénytelen.
#21 Akkor a Prostitúció egy legális tisztességes munkaforma szerinted.
Gratulálok ember. Látszik hogy egy himringyó vagy te is,akinek a munka büdös.
#22: ebből is látszik mennyire ostoba vagy :D
Egyrészt nem vagyok hímringyó, tisztességes munkám van, amivel sokkal jobban keresek nálad. És le is adózom.
Másrészt, ha ennyire buta vagy, felvilágosítalak: a prostitúció legális tevékenység, TEÁOR számmal végezhető törvényesen. Ez tény.
Az, hogy neked mi a véleményed róla, teljesen irreleváns.
Én nem minősítem, se pro se kontra, csak leírtam a tényeket.
"amivel sokkal jobban keresek nálad"
Mint az oviban 😂 Hány éves vagy? 15?
Egy anonim forumon bárki bármit írhat,nyilván most mindenki irigy lesz rád és keresni fognak "párkapcsolatért"..
#24: na kibújt a szög a zsákból.
Nem tudom mennyit keresel, nem is érdekel.
De az ilyen agymosott idióta ökrök, akik nem tudnak helyesen írni, nem ismerik a környezetüket, ócska propaganda-szöveget majmolnak, és libsiznek (anélkül, hogy tudnák, mit jelent), sehol a világon nem keresnek sokat.
Ahhoz ugyanis kellene némi ész és intelligencia, amelyek hiányáról épp elég bizonysággal szolgáltál.
Cirkuszt a népnek 😂
22: Már írtam itt többször is ezen az oldalon annyira liberális elfogadó és érzékeny mindenki hogy lassan a megcsalás,pénzért szex lesz az elfogadott és ezek ellentéte tiltott xD
23: Szexelünk? Kén egy kis zsé 😋😋😋
#28: semmi ilyesmiről nincs szó, nem is értem, hogy jön ez ide.
Én csak megírtam, hogy az idióta kommentelő percepcióival ellentétben tisztességes munkám van.
És kifejtettem, honnan tudom, hogy ő nem keres jól.
Senki nem nézi le azt, aki keveset keres. Ahogy a tanárokat, rendőröket, egészségügyi dolgozókat sem nézem le, nem ők tehetnek arról, hogy kevesek keresnek.
Mellesleg, az idióta kommenteket író illibernyákkal sem az a baj, hogy nem keres jól, arról tényleg lehet, hogy nem tehet.
Arról tehet, hogy miért lett (maradt) ennyire buta és ostoba.
#26: Aha,akkor neked a pénz a minden.. Gondolom a párkapcsolatban is. Na innen is látszik mi vagy...
Na mindegy hagyjuk...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!