Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ez mennyire reális elképzelés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire reális elképzelés Debrecenben?

Figyelt kérdés

26 éves debreceni srác vagyok, több társkereső oldalon és appon is próbálkoztam már komolyabbra (1-2 találkozónál többre) de sosem jártam sikerrel mivel vagy nem ugyanazt akartuk vagy nem volt meg a kölcsönös szimpátia. Így arra gondoltam hogy mivel nem találtam semmi olyan Messenger beszélgetést vagy oldalt ahol kifejezetten debreceni fiatal srácok tudnának ismerkedni, létrehoznék én egy ilyen oldalt Facebookon vagy Messenger beszélgetést kifejezetten 18-30 év közöttire. Ezzel annyi gondom van hogy nem igazán vannak meleg/biszex ismerőseim barátaim (1-2 de ők nem debreceniek), így fogalmam sincs hogyan kéne neki kezdenem ennek az egésznek. Bárkinek bármilyen ötlete lenne erre? Mennyire kivitelezhető ez egyáltalán? Szívesen fogadok minden tanácsot.

Illetve ha szerintetek elérhetetlen cél azt is írjatok meg. Köszi

2022. szept. 23. 13:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Tehát az (n+1)-edik társkereső alkalmassá válik arra, amire az n társkereső nem volt alkalmas. Hogyan?
2022. szept. 23. 13:52
 2/4 anonim ***** válasza:
93%

Mar van ilyen csoport. Ugyan azok a srácok lennének benne nagy változás nem lenne.

Ismerem a környéket,mert Debrecen mellett lakom. Ne várj csodát,itt vannak a leghülyébbek,és a legtöbb ribizli😁.

Még Pest is fényévekkel jobb.

2022. szept. 23. 14:06
 3/4 anonim ***** válasza:
86%
Én Debrecen mellett lakom, 43 éves vagyok, és milyen jó lenne társat találni! Szóval én támogatom az ötletet!
2022. szept. 23. 20:45
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
3 as. Én laktam Debrecenbe. Volt egy két kaland. Nem kell feladni :)
2022. szept. 23. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!