Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Normális az, ha a pasim egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az, ha a pasim egy HIV teszttel vár otthon?

Figyelt kérdés

Nem vicc, komolyan. Most voltam egy hónap szabadságon külföldön, persze egyedül, mert a nagyságos úrnak nem volt kedve velem jönnie, mert nem szereti se a tengert, se semmi turisztika jellegű kirándulást. Folyamatosan tartottuk a kapcsolatot, nem volt olyan hogy egy hétig nem jelentkeztem volna.

Tegnap este érkeztem haza, kipakoltam a bőröndömet, lezuhanyoztam gyorsan és hát szerettem volna vele lenni, erre behoz nekem egy ilyen házi HIV tesztet, hogy legyek szives tesztelni egyet, utána oké a szex. Nekem nagyon szarul esett ez. Hosszú évek óta együtt vagyunk, sose kúrtunk félre, erre ezt érdemlem, hogy teszteljek? Nem teszteltem, inkább bedurcultam és most kb hozzá se akarok szólni. Most mit csináljak? Nem voltam senkivel, miért nem lehet megbízni a másikban 13 év együttélés után sem? Szarjak rá és teszteljek? De nem akarok. Már csak büszkeségből sem. Ennyi erővel én is mondhatnám, hogy te meg egy hónapig otthon voltál, tesztelj te is.

Tanácsokat kérek plíz. Harmincasok vagyunk mindketten

2022. szept. 22. 07:18
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Ez aztán nem párkapcsolat, csak valami bohóckodás.

Először is, én biztos nem mennék ilyen hosszú időre a párom nélkül sehova (ki se bírnám nélküle), ha neki nem megfelelő a hely, akkor keresünk másikat, ami mindkettőnknek jó.

Másodszor, ha a párom egy HIV teszttel várna otthon, az a bizalom oly mértékű hiányát jelentené számomra, ami azonnali szakításhoz vezetne.

2022. szept. 22. 15:29
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Az ablakperiódus miatt ez tényleg hülyeség. Kidobott pénz.
2022. szept. 22. 17:07
 23/29 Béla211 ***** válasza:
100%

Na igen az ablak periodus ami azt hiszem 1 hónap. Ez azt jelenti ,hogy ha hív fertőzött is vagy addig nem biztos ,hogy kimutatja a teszt. Amúgy nálunk Magyarországon még magán utón nem tudsz venni gyors tesztet. Már csinálnak tesztelő helyeken ,de mint magán személy nem tudsz venni egy patikában.

Amúgy a párod valami miatt elbizonytalanodott a kapcsolatotokban. Jó lenne ezt nem szőnyeg alá söpörni. Lehet valaki bogarat ültettet a fülébe vagy elkezdte zavarni ,hogy ilyen hosszú időt külön töltötök. De csak úgy alap nélkül ,ha megbízik benned nem hív tesztel vár haza. Amúgy sokszor akkor van ilyen támadás ,ha a másik fél lépet félre. Vagy nem érzi már jól magát a kapcsolatban és lépni akar és alapot keres ,hogy kilépjen a kapcsolatból. Vagy ezzel akarja el érni ,hogy ne neki keljen szakítani. Nem mondom ,hogy ez rátok is igaz . Ezek csak az én tapasztalataim. Van ami személyes van amit a környezetemben lévő párkapcsolatoknál látok.

2022. szept. 22. 17:43
 24/29 steven95 ***** válasza:
100%
A HIV nem három hónap után mutatható ki először? Ha elmész szűrésre az a 3 hónappal ezelőtti állapotot mutatja tudtommal.És ha elmentél 1 hónapra nyaralni és történt valami azt még nagy valószínűséggel nem mutatható még ki....
2022. szept. 22. 19:13
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
24: Régebben még 3-6 hónap is kellett, az új generációs tesztek amik már Magyarországon is elterjedtek akár 3-4 hét alatt is kimutatják. Teszt típusától függ, otthoni teszt kitnél követni kell a használati utasítást, ott feltüntetik. Nyilván ha valaki kint volt 1 hónapot és amiatt szeretnénk most tesztelni annak nem sok értelme van így sem, mert kb. annyit tudsz meg belőle HIV fertőzött volt-e mielőtt kiment.
2022. szept. 22. 19:24
 26/29 anonim ***** válasza:
75%
Mikor ilyeneket olvasok,megerősödik bennem,hogy jobb egyedül.
2022. szept. 22. 23:35
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Egyedül sose jó, csak nem lelki nyomorékokkal kell párkapcsolatba kezdeni.

2022. szept. 22. 23:53
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Kitalálom: ugye te vagy a passzív?
2022. szept. 23. 08:45
 29/29 anonim ***** válasza:

Az a gond az egészbe, hogy a HIV teszt kb. 6hét múlva jelez, amennyiben gond van. És mivel egy teszt nem teszt, minden esetben el lehet menni klinikára, kontrollra, mert úgyis az lesz a biztos.

Tehát, ha volt is félrekufirc mondjuk a nyaralásod közepén, a teszt kettő hét múlva még csak dísznek, vagy kulcstartónak jó. Ennek leghamarabb is október közepén lett volna, de még akkor is csak minimális értelme.

Nembeszélve arról, hogy ha annyira ki akarja valaki védeni legalább ezt a vírust, külföldön simán beszerezhető a PrEP, ami egytizedére csökkenti a vírus kockázatát. Orálisan lényegében nem kapod el, análisan meg csak húz gumit az aktív ilyen jellegű kalandozás esetében...

Na mind1, kár hogy nincs már itt a kérdező, kiváncsi lettem volna pár dologra még...

máj. 19. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!