Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Normális az, ha a pasim egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az, ha a pasim egy HIV teszttel vár otthon?

Figyelt kérdés

Nem vicc, komolyan. Most voltam egy hónap szabadságon külföldön, persze egyedül, mert a nagyságos úrnak nem volt kedve velem jönnie, mert nem szereti se a tengert, se semmi turisztika jellegű kirándulást. Folyamatosan tartottuk a kapcsolatot, nem volt olyan hogy egy hétig nem jelentkeztem volna.

Tegnap este érkeztem haza, kipakoltam a bőröndömet, lezuhanyoztam gyorsan és hát szerettem volna vele lenni, erre behoz nekem egy ilyen házi HIV tesztet, hogy legyek szives tesztelni egyet, utána oké a szex. Nekem nagyon szarul esett ez. Hosszú évek óta együtt vagyunk, sose kúrtunk félre, erre ezt érdemlem, hogy teszteljek? Nem teszteltem, inkább bedurcultam és most kb hozzá se akarok szólni. Most mit csináljak? Nem voltam senkivel, miért nem lehet megbízni a másikban 13 év együttélés után sem? Szarjak rá és teszteljek? De nem akarok. Már csak büszkeségből sem. Ennyi erővel én is mondhatnám, hogy te meg egy hónapig otthon voltál, tesztelj te is.

Tanácsokat kérek plíz. Harmincasok vagyunk mindketten

2022. szept. 22. 07:18
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
7%
Szerintem igaza van jogosan kérte én se akarnék beteg lenni senki miatt.
2022. szept. 22. 11:35
 12/29 A kérdező kommentje:
Külföldön élünk, itt normális a 4 hét szabadság. Nem csaltam meg soha, és nem is vagyok az a fajta. Nem akart velem jönni, mert nem szeret olyan helyekre utazni ahová én. Eddigis mindig külön szabadságoltunk, mivel 0-24ben együtt vagyunk. Mindenesetre megcsináltam, csináltattam vele is. Megbeszéltük. Negatívak lettünk
2022. szept. 22. 12:15
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Annyiban igazat tudok adni #11-nek, hogy inkább egy teszt, mint egy halálos kór.

De ha már felmerül ennek a veszélye, akkor abban a kapcsolatban már komoly gondok vannak. Bár ez nem csak ebből az egy dologból látszik.

(Egyébként létezik ilyen, hogy otthoni HIV teszt? És azt ugye tudjátok, hogy a HIV nem mutatható ki azonnal?)

2022. szept. 22. 12:38
 14/29 anonim ***** válasza:
8%
Azzal, hogy megcsináltátok a tesztet, elismertétek, hogy félreléptetek.
2022. szept. 22. 12:50
 15/29 anonim ***** válasza:
2%
fáj amikor feldugja ez ember a hív tesztet?
2022. szept. 22. 12:58
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Az ablakperiódus miatt a HIV teszt 4 héttel a fertőződés után kezdi csak kimutatni a pozitív státuszt. Azaz ha már qrtatok is azóta, akkor felesleges volt tesztelni hehe
2022. szept. 22. 13:20
 17/29 Béla211 ***** válasza:
100%
Örülök, hogy tudtátok rendezni. Gondolom valami miatt féltékeny lett.
2022. szept. 22. 13:21
 18/29 A kérdező kommentje:
Aki nem tudja, igen, vannak otthoni tesztek is, olyan mint a covid teszt, csak vért kell cseppenteni rá és 20-30 perc alatt van eredmény. Megcsináltuk mindketten. Ilyen hülyeség miattt nem akartam veszekedni, az én lelkiismeretem tiszta, mert bármily hihetetlen egyesek tényleg hűségesek, csak az nem esett jól, hogy ebben kételkedett, minden alap nélkül. Nem először mentem el hetekre szabadságra.
2022. szept. 22. 13:38
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Azzal, hogy megcsináltad a tesztet, nem azt bizonyítottad, hogy nem dugtál félre... Sőt (lásd #14)
2022. szept. 22. 13:51
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
(Nem is az érdekelte a barátját, hogy félredugott-e, hanem hogy ha igen akkor megfertőződött-e HIV-vel.)
2022. szept. 22. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!