Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha otthon ülök egész nap és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha otthon ülök egész nap és nem érnek ingerek normális hogy nincs libidóm? Persze ha itt teremne egy csaj megdugnam, de így kiverni sincs kedvem. Más is van így?

Figyelt kérdés
2021. jan. 16. 23:02
 1/10 A kérdező kommentje:
24f
2021. jan. 16. 23:02
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem normál, furcsa dolgokat csinálni az emberrel a bezártság. Én például nagyon lehangolt vagyok, és ilyenkor nem nagyon jutnak eszembe ilyen dolgok
2021. jan. 16. 23:13
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, ez még viszonylag normális, de ne hagyd hogy sokáig tartson. Az biztos hogy a fennálló helyzet is rásegít, na meg tél van. Ilyenkor az ember hajlamosabb befelé fordulni, elhagyni magát. Erre nem is oly rég, lehetett megoldás az éjszakai szórakozás, de most... Mindenesetre próbálkozz a netes csajozással!
2021. jan. 16. 23:30
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg enyhébb depressziós tűnet, amit a bezártság okoz. Próbálj meg azért kimozdulni, mondjuk futni, vagy kimenni természetbe.
2021. jan. 16. 23:35
 5/10 anonim ***** válasza:
3-as válaszoló vagyok. A 4-es válaszoló remek tanácsot adott, sportolj vagy menj ki a természetbe, az feltölthet( na meg nem ártana egy csaj sem...)
2021. jan. 16. 23:38
 6/10 anonim ***** válasza:
nekem minden télen így van.
2021. jan. 17. 00:02
 7/10 anonim ***** válasza:

A „menj ki a természetbe”, meg „sportolj a szabadban” tanácsokról mindig az jut eszembe, hogy folyton csodálkozom, ki a tökömnek van kedve szürke, borongós –5 fokban túrázgatni? (Most a futást hagyjuk is, mert az függőség a futóknál.) 10 perc elteltével fázom, akkor is, ha előtte órákig öltözködöm, sár van (jobb esetben hó), vizes leszek, folyik az orrom, egy hugyozás 10 perces procedúra, délután 3-kor sötétedni kezd, ami azt jelenti, hogy ha valahova el akarsz jutni, kelhetsz hétvégén is korán...

Ilyenkor az embernek sajnos jókat főzni meg enni van kedve, meg kanapén bekuckózva filmeket nézni.

Off vége

2021. jan. 17. 08:48
 8/10 anonim ***** válasza:
#7 még mindig jobb, mint amikor nekem téli randiötletekre kérdezve rávágta az (amúgy évek óta nem randizott társaság), hogy "mit rinyáltok, hát csak jól fel kell öltözni"
2021. jan. 17. 12:40
 9/10 anonim ***** válasza:
#7: A testmozgás bizonyítottan javítja a hangulatot. Ha fázol, az azt jelenti, hogy nem az időhöz megfelelően öltöztél fel, illetve ehhez is lehet edzeni magadat. A szürke, borongós idő csak a városban nyomasztó, a természet ilyenkor is ezer arcát mutatja, már ha figyelsz rá. Egy futás, vagy öt-hat órás gyalogtúra után estére garantáltan jobb hangulatban fogsz bekuckózni filmet nézni.
2021. jan. 17. 20:46
 10/10 anonim ***** válasza:

9

Én nem így vagyok bekötve. 10 fok alatt nekem nem buli az outdoor program. Az ezer arc meg kissé túlzás. Max. száz.

2021. jan. 18. 06:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!