Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális ha 25 alatt észre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha 25 alatt észre sem vettek a nők, akkor most legszívesebben csak megdugnám jó sokukat? Pedig szeretnék majd családot és nem is 40 évesen

Figyelt kérdés

Külsőre rendben voltam mindig, bár kicsit kisfiús az arcom, 4-5 évet letagadhatok, ami fiatalon inkább hátrány keményen, de magas vagyok, helyesebb arcú, stb.

Belsőre elég visszahúzódó voltam, hiába tetszettem néha egy-egy lánynak, de még azt sem tudtam mit kell mondani, szóval hiába volt meg gyakran a külső tetszés, de ha megszólaltam már el is vette a kedvét a visszahúzódó, csendes, nem túl tökös és magabiztos személyiségem. Sajnos rengeteg ilyen esetre emlékszem és nagyon frusztrál a sok kihagyott lehetőség, főleg ha a barátaimhoz hasonlítom magam, akik már tizenévesen sikeresek voltak a lányoknál, nem is kicsit. 21 évesen voltam először nővel, volt pár éves kapcsolatom, de utána is alig voltak sikereim hosszú évekig megint.

Most már jobban mennek a dolgaim, haladok előre a karrierben, jól keresek, az edzőterembe járás elkezdett látszani pár év után és a munkámnak és egyéb emberi kapcsolataimnak hála az emberekkel és azon belül a nőkkel is jobban kommunikálok, viccesebb, beszédesebb vagyok. Szeretnék majd családot és nem 35 vagy 40 évesen, hanem ilyen 5 éven belül, de ugyanakkor az is megvan bennem, hogy most hogy azt látom elég sok nőnek tetszem, szeretném visszakapni azt, amik kimaradtak az életemből, ha a szeretetet nem is tudom már bepótolni, de legalábbis a szexet igen. Már el is kezdtem idén, de azért van bennem egy kis kétség is, hogy talán nem kapok ettől majd annyit, amennyit szeretnék. Vagy tévedek?

Van olyan haverom, aki már 15-16 éves korunk óta ezt csinálja (mértékkel, nem csak ebből áll az élete) és ő sem tűnik kiégettnek.

27/F

2019. okt. 29. 11:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Normális

Most éld ki magad és ne feleség még gyérek után

2019. okt. 29. 11:10
 2/3 anonim ***** válasza:
82%
30 éves korom alatt engem se vettek észre. Utána már jobban valamiért.
2019. okt. 29. 11:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Ahogy az #1-es írta, hajrá, pótold be ami kimaradt. Egyébként ilyenkor ez szinte természetes, nem vagy még egyébként lemaradva semmiről, tombold ki magad, élvezd az életet és ne görcsölj rá a feleségkeresésre. Előbb-utóbb úgyis lesz valaki aki nagyon "megfog" és lehorgonyzol mellette addig meg élj!
2019. okt. 29. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!