Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Ti mit gondoltok arról, hogy egy fiú hány évesen kivánja meg elöször a puncit? Nyilván amikor még eleve nem kaphat de már legszivesebben nyalná ujjazná?
Figyelt kérdés
értelmes hozzaászólásokat kérnek ha lehet2019. szept. 25. 13:51
1/7 anonim válasza:
Ez aztán szépen meg lett fogalmazva
2/7 Bence83 válasza:
Figyelem lányok értelmes hozzászólást vár!
3/7 anonim válasza:
Teljesen mindegy mit gondolnak a lányok v. mit sem, kb. 12-14 éves korban szoktak a férfiak a p...nára gondolni "úgy" (szexuális célból). Van akinek kicsit korábban, van akinek kicsit később. Mindegy mi az út eleje a lényeg, hogy a közepe-vége egyenes legyen :)
4/7 anonim válasza:
Én 14 voltam, a férjem 15, az ölébe ültem és azt mondta, hogy lehetne akármi is :D nem volt, de éreztem, hogy felállt neki. Biztos, hogy készen állt rá :D ezen kívül szerintem amikor elkezdi érdekelni a másik nem, az változó. Ma már mások a fiúk is, lányok is. A lányok korábban érnek, a fiúk pedig a testiség hiánya miatt később hangolódnak a lányokra. Enyém 12 múlt (fiú) de nem látom jelét annak, hogy bármi érdekelné azon kívül, hogy jó lenne már anya szerelmesnek lenni :D én már 9 évesen felfedeztem magam, mint skorpió kislány … ez az élet. Azóta is a férjemmel vagyok, és családtípus miatt is változhat a gyermek megítélése, felfogása, stb. A vérmérséklet az már más téma. nálunk anno az osztályban volt 7.-ben olyan fiú, aki azt mesélte, hogy tanulás közben délután 5ször kiveri :O gyakorolt, hát Istenem! Remélem kicsit segítettem, de erre nincs helyes válasz.
5/7 anonim válasza:
Engem kb. 7 évesen kért meg hasonlo koru fiu, hogy mutassam meg neki. Megmutattuk egymásnak de semmi "akcio" nem volt, csak láttam, hogy kezd felállni neki és nagyon markolászta magának.
6/7 anonim válasza:
Privátot nem írok, igen, felvilágosítottam a gyereket (mindenről), sőt ők már előtte az iskolában is hallottak olyat, hogy na :D biztos tabu, mert mi sem beszéltünk a saját dolgainkról a szüleinknek, de nem zárkózunk el itthon a szex említésétől, tehát nem vagyunk prűdek, még nevetgélünk is közösen, ha olyan van … Nem is szeretném egyébként tudni, egészségére, ha úgy van, de én még nagyon kisfiúnak látom, és nem elfogultságból, mert mi biztatjuk, hogy a lányoknak udvaroljon, stb.
7/7 anonim válasza:
4-es és 6-os vagyok, visszaolvastam a mit írtam, Jézus! Nem vagyok 9 éves korom óta a férjemmel :D Az külön gondolat akart lenni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!