Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki lenne az a három, általad választott magyar híresség akivel legszívesebben lefeküdnél?
Orosz Barbara
Soma mamagésa
Horváth Éva
Kiss Ramóna
Iszak Eszti
Nem tudom a nevét, a Nacsa Olivér barátnője
#3: mindent. Kisugárzás, hangja, mellei nagyok, szép a mosolya, az arca. Elég hülye ízlésem van, szinte nem törődöm a testtel, ha szép az arca, már feleségül is venném. Persze ha nem szép, de a teste jó, akkor is megkúrnám, mondjuk azt, hogy alacsonyan van nálam a mérce.
Persze nem tetszik, hogy Soma mamagésa ki tudja, hány pasival volt, míg végül lett férje, már gyerekei is vannak, biztos leállt a régi életformával, pedig minden vágyam lenne, hogy hálhassak vele. De ilyen erővel Horváth Éva életformája se jobb, mert ő is csak modellkedett, aztán hirtelen gyereke lett, Orosz Barbi meg aztán végképp a démon, akinek asszem senkije sincs, család/gyerek sem, ezt most nem tudom, de erre emlékszem.
Szóval beszélhetünk szépségről meg viselkedésről/hozzáállásról/életformáról is. Az alapján, amit mondasz, egyiknek se kéne, hogy bejöjjön, mert nem élnek mintaéletet, mondjuk akkor nem is lennének kelebek. De szépség alapján Soma mamagésa is odateszi magát, nekem bejönnek az ilyen mackós nők is, mert abba van mit pakolni, csak láthatnám végre meztelenül, vagy ne, mert akkor még jobban tetszene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!