Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miként segíthetek a pasim...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miként segíthetek a pasim meleg vágyaiban?

Figyelt kérdés
Szóval 4 éve vagyunk együtt. Azonban kiderült kipróbálná milyen sráccal szexelni. Én azt mondtam, hogy okés keressen valakit, de nincs ideje. Gondoltam segítek én. A kérdés, hogy melyik oldalon lehetne? Illetve a nevében levelezzek vagy írjam le mi a szitu? Illetve úgy ha nem szeretne kiadni arcképet mik az esélyek? Mikre figyeljünk? Minden tippet köszönök.
2022. szept. 20. 09:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
90%

Tipp: ne kiközvetítsd a pasid hanem 3-ast csináljatok az legalább neked is jó 😃

Ha csak szex akkor bármelyik meleg oldal és lesz egy csomó jelentkező, a melegek szeretik az elsőbálozókat és a többségük csak a szimpla szexre hajt (nem mintha a hetero pasiknál nem így lenne).

2022. szept. 20. 09:15
 2/16 anonim ***** válasza:
85%
Egy felcsatolhatóssal nem tudod kielégíteni ezt a vágyát ?
2022. szept. 20. 09:16
 3/16 anonim ***** válasza:
81%
Kamu.
2022. szept. 20. 09:19
 4/16 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem nem kamu. Van ilyen. Segítettem már így. Arra figyelj, hogy a többség szerint kamu leszel. A másik hogy ők is kamuk kamu képekkel. Eropolison van BI rész. Oda tenném fel őt.
2022. szept. 20. 09:21
 5/16 A kérdező kommentje:
Annyi, hogy vékony 25 alattit keressek ezt kérte. Egyébként a fiú szerep érdekelné majd. Köszönöm a normális tippet. A kamura meg nem tudok mit írni csak azt, hogy áruld el kérlek mi értelme lenne kamuzni?
2022. szept. 20. 09:23
 6/16 anonim ***** válasza:
91%
Nekem is volt ilyesmi story aztán a csávó meggondolta magát mint a kezdők. Így ment vagy 3x 4x. Aztán egyszer tényleg eljött és el se hittem. Egy nagyon szexi, jóképű, jó testű srác jött nagyon jó farokkal. Később még újra elment ez a játék, hogy jön de lemondta, stb. Összesen vagy 15x volt terve tali és abból végül lett 3 tali. Izgalmas élmény volt elsőnek lenni.
2022. szept. 20. 09:28
 7/16 anonim ***** válasza:
96%

#5: azért gondolom, hogy kamu, mert

1. a nők igen túlnyomó többsége a monogámia híve, nem szeretnek osztozkodni azon, akit szeretnek. Nővel sem, nemhogy pasival

2. az ilyen esetek 98%-ban (mármint ha az egyik fél "segít" a párja valamely szokatlan vágyának, vagy fétisének kielégítésében) nem lesz ezzel vége. Jó eséllyel, főleg ha rákap az ízére, máskor is akarja majd. És lássuk be, nem túl reális, hogy egy nő, aki 4 éve együtt van a szerelmével, örömmel fogadná, ha a pasija rendszeresen farkalna srácokat, azaz félrekefélne, ráadásul pasikkal

3. ha valakinek tényleg ez a vágya, és a nője ebben "partner", mennyire hihető, hogy nincs rá ideje, és a nő keres számára fiút...

Bocsi, de több sebből vérzik a sztorid.

Ha meg véletlenül mégsem kamu, akkor jobb ha tudod, nem lesz jó vége.

2022. szept. 20. 09:29
 8/16 A kérdező kommentje:

Jött privi is amire reagálok. NEM akarok hármast. NEM akarom látni mi lesz. Elég ha tudom.

Ami pedig az utolsó kommentet illeti. Én nem gondolom, hogy kb 0 infó alapján jogos megítélni egy másik embert vagy annak a kapcsolatát? Te mit is tudsz rólunk? Mi fogalmad van arról, hogy mit éltem át vagy éppen ő? És hogy milyen alapokon nyugszik a mi kapcsolatunk?

Az meg hogy azt akarod bizonygatni, hogy kamu hát nagyon szánalmas. Szerintem értelmes ember nem tesz ilyet és ebből gondolj amit akarsz... A magam részéről tudom, hogy nem kamu és azt is, hogy sok ember (lehet ilyen vagy te is) örülne ha csak fele ilyen jó párja és kapcsolata lehetne. Pont a kapcsolat erősségét jelzi hogy el merte mondani. Hogy meg tudtuk beszélni. De mindegy vannak itt nálam okosabb emberek akik majd eldöntik igaz-e meg minden. :D

Azért kívánom hogy legalább fele ilyen jó kapcsolatban legyen majd részed és akkor talán a hozzáállás is barátságosabb lesz részedről. Hidd el az életben nem csak az van amit te ismersz és láttál. ;)

2022. szept. 20. 09:36
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
:D
2022. szept. 20. 09:51
 10/16 anonim ***** válasza:
72%
Ne foglalkozz vele. Mindenkit kamusnak mond. Szerintem is igaz és arra figyeljen nehogy valamit elkapjon.
2022. szept. 20. 09:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!