Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egyes melegek, főleg jó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes melegek, főleg jó pasik, miért tiltják le a másikat már akkor is ha csak ráír Grindr-n?

Figyelt kérdés

Normális üzenetet küldök, miért tiltanak le erre egyesek kapásból?

Főleg jó pasik csinálják.

Már egy normális üzenetért is.

Van kinn képem és normálisan írok rá.

2022. szept. 19. 14:41
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
20: Nekem azok a kedvenceim akik azt állítják, nekik azért nem írnak vissza bizonyos srácok vagy tiltják őket, mert ő “túl jó pasi hozzájuk képest, ezért megijednek” 🤣 Mert szerinte kb. kizárt hogy valakinek ne jönne be.
2022. szept. 20. 17:18
 22/27 anonim ***** válasza:
52%

Kérdező feltesz egy kérdést, segítséget vár,majd idiótázik, mindenkit kioktat, besértődik...olyan ismerős valahonnan?

Zelenszkij te vagy aaaz???

2022. szept. 22. 23:28
 23/27 A kérdező kommentje:

Nem tudom Zelenszkij hogy jön ide.

Feltettem egy kérdést, de amikor valaki sértegetni akar vagy teljesen baromságot ír, mit kellett volna reagálnom?

Egyébként nem kioktattam itt másokat, főleg nem mindenkit.

Születtek normális válaszok is, még ha nem is értek vele mindenben egyet.

2022. szept. 25. 09:14
 24/27 A kérdező kommentje:

szept. 20. 13:49

Ja biztos így van, nem is láttad az arcom. Nyilván ilyennek akarsz beállítani, mert előre eldöntötted.

Hülyeséget írtál, ahhoz mérten reagáltam.

Lelki defektes inkább te vagy aki misztikus helyekben hisz, ahol minden más, de akkor miért nem ott élsz?

Jártam elég sokat nyugati országban, nyilván ott csak kalandok voltak, hiszen egy-két hét alatt mást nem lehet.

Sértegetni akarsz, de még az is inkoherens, nem passzol arra amit kérdeztem.

2022. szept. 25. 09:16
 25/27 A kérdező kommentje:

szept. 20. 14:03

Ha tudod értelmezni a magyar nyelvű szöveget, akkor azt is tudhatod, hogy nem azt írtam, hgoy engem senki nem utasíthat vissza, randira kell hívnia.

Hanem, hogy miért tilt kapásból minden nélkül.

A kettő nagyon nem ugyanaz. Nyilván te is tudod.

2022. szept. 25. 09:18
 26/27 anonim ***** válasza:
76%

Úgylátom nagyon bedobdtad a durcát,és még mindig ezen lovagolsz.. Gondolom keresed a tökéletes szexipasit holott te sem vagy az,és válogatsz ezerrel. Hidd el sokaknak nem jönnek be az önimádó stílusú profilszövegek.

Akármilyen idegen szavakat is használsz,értelmes nem leszel sem okosabb.

Látom az egó az egekben,talán visszább kéne venni belőle és az igényekből is,és nem tiltanának le.

2022. szept. 25. 11:03
 27/27 A kérdező kommentje:

Most olvastam a válaszod.

Nem lovagolok csak érdekel az oka.

Szerencsétlen, azért mert egy egyszerű idegen eredetű szót nem értesz meg, azért nehogy már én legyek a nagyképű.

Önimádó hogy mitől vagyok azt sem írtad le, és még mindig nagyon érdekel, hogy a profilszövegem hol láttad.

2022. okt. 1. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!