Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egyes melegek, főleg jó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes melegek, főleg jó pasik, miért tiltják le a másikat már akkor is ha csak ráír Grindr-n?

Figyelt kérdés

Normális üzenetet küldök, miért tiltanak le erre egyesek kapásból?

Főleg jó pasik csinálják.

Már egy normális üzenetért is.

Van kinn képem és normálisan írok rá.

2022. szept. 19. 14:41
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
59%

Grindr a legalja....

Nem jöttél be neki xD

Amúgy oltári nagy bunkóságnak tartom a nem válaszolás jogát is..

"hiába van 100 profil 1 km-en belül, ha abból 99 csúnya"

Ja a 99 csúnya,csak te vagy az 1 szép,igaz #10-es? 😂

Én még ennyi ronda embert nem láttam,de nyilván én vagyok a vak.

Na pont azért vannak fent már lassan 7 éve ugyanazok a srácok..

2022. szept. 19. 17:39
 12/27 anonim ***** válasza:
74%
Csak Mo-n van ez úgylátszik.. Érdekes kint voltam külföldön le se xarták hogy szőke vagy vagy barna. Vagy izmos a hasad,XL-es a farkad vagy sem. Nyilván ott is vannak zsánerek de kevesebbek az igények és az ilyen is mint amit írsz.
2022. szept. 19. 17:52
 13/27 anonim ***** válasza:
89%
Az 5# leírta a lényeget. Eleve a grindr mindenki mindenkire írhat koncepciója szerintem eléggé elhibázott. A tinder párbaállós megoldása, vagy van ahol üzenetkérési engedély van szerintem sokkal szerencsésebb. Az egyik oldalon kényelmesebb így használni az appot, a másik oldalon nincs sértődés és mindenki jól járt. Ez nagyon jól hangzik papíron, hogy mindenkinek írd meg hogy köszi de nem, de akinek van valami valós tapasztalata az tudja hogy ez olyan lutri mint aknamezőn átfutni. "Miért?", "Na majd élőben legyen ilyen nagy a pofád ha egyszer találkozunk", "Legyünk barátok akkor", "Éretlen van hogy kor alapján ítélsz", "Undorító fejed van, örülhetnél hogy valaki írt neked", vagy ő tilt le utána : D Ki kíváncsi erre.
2022. szept. 20. 01:37
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
12: Ez az elkeseredett emberek utolsó mentsvára. Azt gondolni kizárólag mindenki másban van a “hiba”, és vannak ilyen külföldi meg mitologikus helyek ahol minden más, meg jobb. Nekem az a tapasztalatom, hogy külföldön is ugyanez megy, és ugyanazt panaszolják az ottaniak is, mint itt a magyarok. Max. amikor új vagy egy városban, akkor még a megszokottnál többen írnak. De ugyanaz a vége, van az a kör akinek minden mindegy csak fsz legyen meg fun now, csomó emberrel elhal a beszélgetés, eltűnik, stb. Legfeljebb a latin-amerikiaiknál éreztem nem reprezentatív minta alapján, hogy nyitottabbak talán. De USA-ban, vagy nyugati nagyvárosokban ugyanez megy mint itt.
2022. szept. 20. 10:38
 15/27 A kérdező kommentje:

"De mivel csak úgy süt belőled a sértettség, úgyis letojod a józan érveket."

Idióta. Talán nem jogos amit írtam? És mi a józan érv abban amit írtál?

"Azért mert akivel nem akar foglalkozni, az ne is lássa a profilját."

És miért ne lássa? Ha amúgy meri vállalni az arcát, nem titkolja, hogy meleg, akkor miért ne lássam én vagy X? Csak Y meg Z.

2022. szept. 20. 13:13
 16/27 A kérdező kommentje:

"Csak Mo-n van ez úgylátszik.. Érdekes kint voltam külföldön le se xarták hogy szőke vagy vagy barna. Vagy izmos a hasad,XL-es a farkad vagy sem."

Na ez mekkora baromság már!

Miért lenne éppen csak Magyarország más?

A szőke vagy barna haj tényleg nem fontos általában. De a testalkat, izomzat, farok a legtöbb férfinek az. Ez természetes.

Nyilván csak kitalálod ezeket mint valaki írta is.

2022. szept. 20. 13:14
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg egyáltalán nem vagy nekik szinpatikus.

Ami lehet a korod, kinézeted

Szóval nagyon nem vagy nekik szinpatikus.

A másik hogy ha nincs kint profil képed és az első levélben nem küldesz ezért is van aki tilt.

2022. szept. 20. 13:22
 18/27 A kérdező kommentje:

Van kinn képem, több is, tisztán látszik az arcom.

A korosztály passzol, 30 vagyok, ők is kb.

2022. szept. 20. 13:24
 19/27 anonim ***** válasza:
69%

A válaszaidból nem is csodálkozom hogy letiltanak. Az arcodról nyilván süt hogy egy egoista majom vagy,akit ha elutasítanak akkor bedobod a sértődöttet és azt várod hogy mindenki a te állításod támassza alá.

Amúgy 12-es voltam.. Ha nem hiszed amit írtam nyugodtan nézz ki németbe,ott kevesebb az ilyen lelki defektes mint te és a többi. Kb ezért lehetetlen találni valakit,mert a legtöbb a legkevesebb ellenmondásra ilyen cirkuszt vág mint TE.

Kicsit elgondolkodni kéne hogy nem te vagy a világ közepe,nem mindenkinek jössz be..

2022. szept. 20. 13:49
 20/27 anonim ***** válasza:
73%

"Idióta. Talán nem jogos amit írtam? És mi a józan érv abban amit írtál?"

"A korosztály passzol, 30 vagyok, ők is kb."

Szerintem is benned van a hiba. Engem még sosem tiltottak le random.

Te most akkor azt várod el hogy kötelezően mindenkinek randira kell hívnia téged,vagy vigyenek ágyba?

"Kicsit elgondolkodni kéne hogy nem te vagy a világ közepe,nem mindenkinek jössz be.."

#19: Nem őt senki sem tilthatja le,az már megbocsáthatatlan bűn lenne 😂😂

Nyugi kérdező,higgadj le. 🙈 Te vagy a világ legjobb pasija,úgy is ezt akarod olvasni,azok a srácok akik letiltanak biztos bűn rondák hozzád képest,bocsáss meg nekik 🙈🙈

22/F

2022. szept. 20. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!