Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes melegek, főleg jó pasik, miért tiltják le a másikat már akkor is ha csak ráír Grindr-n?
Normális üzenetet küldök, miért tiltanak le erre egyesek kapásból?
Főleg jó pasik csinálják.
Már egy normális üzenetért is.
Van kinn képem és normálisan írok rá.
Grindr a legalja....
Nem jöttél be neki xD
Amúgy oltári nagy bunkóságnak tartom a nem válaszolás jogát is..
"hiába van 100 profil 1 km-en belül, ha abból 99 csúnya"
Ja a 99 csúnya,csak te vagy az 1 szép,igaz #10-es? 😂
Én még ennyi ronda embert nem láttam,de nyilván én vagyok a vak.
Na pont azért vannak fent már lassan 7 éve ugyanazok a srácok..
"De mivel csak úgy süt belőled a sértettség, úgyis letojod a józan érveket."
Idióta. Talán nem jogos amit írtam? És mi a józan érv abban amit írtál?
"Azért mert akivel nem akar foglalkozni, az ne is lássa a profilját."
És miért ne lássa? Ha amúgy meri vállalni az arcát, nem titkolja, hogy meleg, akkor miért ne lássam én vagy X? Csak Y meg Z.
"Csak Mo-n van ez úgylátszik.. Érdekes kint voltam külföldön le se xarták hogy szőke vagy vagy barna. Vagy izmos a hasad,XL-es a farkad vagy sem."
Na ez mekkora baromság már!
Miért lenne éppen csak Magyarország más?
A szőke vagy barna haj tényleg nem fontos általában. De a testalkat, izomzat, farok a legtöbb férfinek az. Ez természetes.
Nyilván csak kitalálod ezeket mint valaki írta is.
Valószínűleg egyáltalán nem vagy nekik szinpatikus.
Ami lehet a korod, kinézeted
Szóval nagyon nem vagy nekik szinpatikus.
A másik hogy ha nincs kint profil képed és az első levélben nem küldesz ezért is van aki tilt.
Van kinn képem, több is, tisztán látszik az arcom.
A korosztály passzol, 30 vagyok, ők is kb.
A válaszaidból nem is csodálkozom hogy letiltanak. Az arcodról nyilván süt hogy egy egoista majom vagy,akit ha elutasítanak akkor bedobod a sértődöttet és azt várod hogy mindenki a te állításod támassza alá.
Amúgy 12-es voltam.. Ha nem hiszed amit írtam nyugodtan nézz ki németbe,ott kevesebb az ilyen lelki defektes mint te és a többi. Kb ezért lehetetlen találni valakit,mert a legtöbb a legkevesebb ellenmondásra ilyen cirkuszt vág mint TE.
Kicsit elgondolkodni kéne hogy nem te vagy a világ közepe,nem mindenkinek jössz be..
"Idióta. Talán nem jogos amit írtam? És mi a józan érv abban amit írtál?"
"A korosztály passzol, 30 vagyok, ők is kb."
Szerintem is benned van a hiba. Engem még sosem tiltottak le random.
Te most akkor azt várod el hogy kötelezően mindenkinek randira kell hívnia téged,vagy vigyenek ágyba?
"Kicsit elgondolkodni kéne hogy nem te vagy a világ közepe,nem mindenkinek jössz be.."
#19: Nem őt senki sem tilthatja le,az már megbocsáthatatlan bűn lenne 😂😂
Nyugi kérdező,higgadj le. 🙈 Te vagy a világ legjobb pasija,úgy is ezt akarod olvasni,azok a srácok akik letiltanak biztos bűn rondák hozzád képest,bocsáss meg nekik 🙈🙈
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!