Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legfurább kérés amit kaptál szex kapcsán a másiktól?
Figyelt kérdés
Megcsináltad? Hány évesen?2022. szept. 16. 09:03
1/14 anonim válasza:
Egy srácot kellett a pasija előtt megdugnom. A srác 19 volt a pasija 30. Elvállaltam. Sőt később hármas is volt.
2/14 anonim válasza:
Dugjam meg őt úgy hogy női ruhában van. Le is kellett fotózzam. 18 éves volt én 28.
3/14 anonim válasza:
BDSM játékot akart. Pofozzam, köpjem le, fotózzam ahogy szop, stb. Érdekes élmény volt. Utána volt még pár talink így. Nagyon élveztem :) Azóta izgat a téma.
4/14 anonim válasza:
Kérte, hogy dugjam meg a száját. Mikor már élveztem abba hagytuk és kiosztott, hogy miért vagyok ilyen durva. De Ő KÉRTE!!! Mondtam is neki, hogy ő kérte aztán hisztizik...
5/14 anonim válasza:
Nekem olyan volt aki az arcára kérte a spermát és azt akarta hogy lekamerázzam a telefonjával. Belementem. Néha még most is szoktam vele szexelni.
6/14 anonim válasza:
Azt kérte, hogy legyek gyengéd és érzéki,öleljem,simogassam és bújjak vele össze.
Csodálkoztam, mert ma ez nem divat már, ahogy tapasztalom - sokszor még a kapcsolatokban sem.
7/14 anonim válasza:
Ti ezeket ingyen tettétek? Megspórolták rajtatok a prostik árát.
8/14 anonim válasza:
azt akarta hogy térdelve szopjam, arcomra élvez és utána lepisil, hogy azzal öblítse le a spermáját az arcomról. Elég megalázó volt. És felállt tőle a farkam...
Ezt látva ki kellett vernem, ráélvezni a farkára amit persze le kellett róla nyalnom tisztára. És újra lepisilt.
Sose hittem, hogy ez izgató lehet.
9/14 anonim válasza:
Nekem is pisis élményem volt és bejött nagyon 🙂 28 voltam
10/14 anonim válasza:
volt egy pasi akivel összejártunk szexelni (illetve leginkább ő élvezkedett rajtam). Aztán egyszer hozott magával egy srácot, előttem dugta, és közben a srácot kellett szopnom. Aztán amikor beleélvezett a srác fenekébe, onnan kellett kinyalnom a spermáját.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!