Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a pasi,aki mindenképp látni akarja egy haverja farkát,az biszex?
Figyelt kérdés
Mindenképp erőlködik hogy látni akarja a haverja farkát.
Szerinte ha nem látja akkor nincs is bizalom kettőjük között.
Ilyen esetben ez a pasi biszex?
2022. szept. 15. 19:49
1/9 anonim válasza:
Csak kíváncsi és unatkozik. Meg kell neki mutatni, aztán élhetünk tovább.
2/9 everlight válasza:
Amely fiú-férfi más farkát akarja látni az nem lehet hetero.Max gyerekkorban normális az efajta kíváncsiság.
3/9 anonim válasza:
"Max gyerekkorban normális az efajta kíváncsiság."
A legtöbb férfi felnőttként is egy kamasz fiú szintjén marad agyilag bizonyos dolgokban. :)
4/9 anonim válasza:
"Szerinte ha nem látja akkor nincs is bizalom kettőjük között."
Ez a fickó elmebeteg manipulátor. Szakíts meg vele minden kapcsolatot!
5/9 anonim válasza:
Vagy hetero, csak azt nézi, hogy a haverja elkapta-e már a feleségétöl a trippert?
6/9 anonim válasza:
Mindenkiben van egy természetes kíváncsiság hogy felmérje a konkurenciát
Pl egy közös zuhanyzóba is mindenki oda oda néz
7/9 anonim válasza:
Szerintem minimum biszex.
Magamból indulok ki, mindig érdekelt kinek milyen a farka és persze tagadom, de nem vagyok hetero..sajnos..
8/9 everlight válasza:
14-15 évesen mikor látni akartam szebb fiúk farkát úgy vettem rá őket,hogy azt mondtam nekik:Azt hallottam a lányoktól neked kicsi a farkad.
9/9 anonim válasza:
Szerintem is biszex. Mondjuk az egy spektrum, nem biztos hogy ugyanúgy vonzódik a fiúkhoz mint a lányokhoz is. De ha ennyire kíváncsi, az már valami plusz. Mondjuk furcsán indokolja meg, miért akarja látni, nincs köze a bizalomhoz szerintem 🤨
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!