Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy egyre több leszbi,transz,biszex ember van? Divatból csinálják, vagy mindig is ennyien voltak?
Ne értsetek félre, nem vagyok homofób, de ez már nekem egy kicsit túlzásnak tűnik amit a mostani generáció (val) művel. (nek)
Ezt értem azalatt, hogy pl.: Nálam 2019-ben kezdődtek a dolgok ált. Iskolában: Egy lány kijelentette h. Bi pride zászlót is tűzött fel magára.Utána még kiderült 1-2 lányról h. Leszbi/bi.Ezzel semmi bajom se volt. Elfogadtam őket, végül is nincs ebbe semmi.
Ezután jött a középsuli:
Minden jó, minden fsa. összebarátkoztam jó pár lánnyal.Az egyik elmondta nekem hogy leszbikus, elfogadtam, hisz attól még ő ugyan úgy egy jó ember.Ezután még egy lány bevallotta h. Bi. Ők ketten már egy pár pedig amikor régebben összejöttek max. 2-3 hete ismerték egymást.Ezek után kiderült hogy az osztályban kb. minden 2. Lány a saját nemét szereti, és persze ott van még 1 osztály ahol szintén több ilyen lány van.(És + prideos cuccokat hordoznak magukon és pride felvonulásra is terveznek menni.)
Nem furcsa ez egy kicsit?
Szerintetek divatból csinálják,
vagy tényleg komolyan gondolják az érzéseiket?
14
a művészetis sulik már a nagyon durva kategória. én balettos középsulit ismertem, tulképpen az egész fiúosztály gay volt.
23-as fiúk balett? úgy tudtam h oda csak lányokat vesznek fel :D
Amugy ez az egész annak köszönhető h szabad vilgá lett nincs elnyomás, nem büntetik halállal és börtönnel a másságot. köszönjétek a dmeokráciának. :D
Soros ...
na jó viccen kívül, a Z-generációtól lefelé egyre inkább nem érdekes a nem. beleszeret akár fiú, akár lány, nem nézi a nemét, csak a személyiségét. felmérések szerint 35-40% körül van itt a nyugati civilizációban és a Z-gentől lefelé tehát. az X-ben még ez nincs jelen, az Y-ban már elkezdődött kb 20%-al (Sonda Ipsos).
tulképpen ez tök jó. csak ha magamat nézem, heteroszex vagyok, de azért néha azt mondom, tyűű ez a srác ütős, na meg személyiségre, stílusra is sokszor jobban bejön egy srác. az a necc ha közben bnőm van, de olyan is volt, amelyiknek ez nem volt gond.
de ezt idősebbeknek ne akard megmagyarázni, nem értik.
de mindehhez hozzátartozik egy érdekesség: én azt látom, hogy a mostani tizenévesek, huszonpárévesek nagyobb részéből a fiúk ezerszer igényesebbek magukra. valamiért elkezdődött ez a vonal az Y-nal, aztán ma meg tényleg ha elnézegetem csak utcán, bsuzon, metrón, hát mindig meg kell állapítanom, hogy a srácok többsége simán veri a lányokat ötözködésben is, külsőre is, stílusra is, személyiségben meg végképp. a lányokon nem látom ugyanezt.
azaz mindent összevéve nem olyan nagy csoda ez ...
25: milyen politika és milyen ferde hajlam? ne vicceljünk már, nem ferde hajlam az, ha hímneműként is felkapod a fejed egy igazán stílusos srácra. simán jó ízlés kérdése. nem véletlenül mozgatja meg az ember fantáziáját, amikor jó végignézni egy magára sokat adó fiún.
kérdező vagyok. Azóta a lánynak hirtelen lett egy barátja és már heteró.
Am. Visszatérve:Van egy barátnőm aki viszont tényleg leszbikus és ő tök jófej, rendes, és tiszteletben tartja a másik érzéseit.Sőt még nem is nagyon szokta felhozni a témát, nem reklámozza, én és a haverjaim tudjuk hogy az és ennyi.Ritkán felhozza de úgy gondolom hogy ez természetes hiszen hozzá tartozik,és mi úgy szeretjük őt ahogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!