Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Érdekelne a véleményetek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdekelne a véleményetek, hogy mennyire van létjogosultsága egy olyan ember onlyfans oldalára aki fiatal sportos és szeret spanyol zenere táncolni?

Figyelt kérdés

Sokan megjegyzik hogy jól nézek ki, illetve látszik, hogy odafigyelek a testemre. Ma jött egy gondolat,hogy belevágjak.

Mennyire lenne rá igény?

2022. aug. 5. 18:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt az OF előfizetők fogják eldönteni... nagyobb forgalmad akkor lesz ha már van alapból egy népesebb követőtáborod, teljesen 0 km-sként bekerülsz az összes többi (több száz) anonim hirdető közé.
2022. aug. 5. 18:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól tudod magad hirdetni, akkor biztosan lehet vele pénzt keresni. Előszöris nézz utana hogyan is tudnád magad hirdetni, mert amúgy kevés platformon tudod magad hirdetni. Ha nem tudsz angolul, akkor szerintem ne is vágj bele, mert a legtöbb információ amit erről találni lehet angolul van. Sokan úgy lettek nagyon sikeresek ezen a platformon, hogy kb 1 hónapig úgy hirdeték magukat, hogy ingyen van a OF- jük és utána már fizetős lett. Lehet 1 hónap után el fognak menni páran, de ők már elejétől fogva nem akartak fizetni, de sokan fognak maradni ha olyan kontentet adsz nekik ami prémium jó képek, jó videók és úgy tudod őket legjobban befolyásolni, hogy maradjanak, hogy naponta írsz velük és kialakítasz velük személyes kapcsolatot. Ha jól tudom, akkor a írásért is kerhetsz pénzt. Lehet könnyűnek néz ki az egész, de ha tényleg jól akarod csinálni, akkor nagyon sok munka van vele. Olyan munka amibe bele sem gondolsz, forgatási helyszin előkészítése, videó vágás, kép szerkesztés, folyamatos gondolkodás új koncepciókon mivel nem csinálhatod 30 napig ugyan azt, változatos kontent kell ide mert meg unják az emberek. Szerintem ha hirdeted magad, akkor ne rögtön kezdj teljesen pucér képpel és videókkal mert lehez aztán találsz olyan embereket mint én akik csak azért járnak Twittere, hogy a mások videójira és képeire verjék. Meg az is jó ötlet ha 1 hónapra befizetsz egy híresebb férfi OF-jére és aztán fogod tudni, hogy mit is csinálj. Amúgy instára nem teheted ki a linket, mert le tilt téged a instagram.
2022. aug. 5. 18:48
 3/7 anonim ***** válasza:
92%
Ja ennek ellenére múltkor írtad sosem fog megtörténni hogy onlyd lesz, én meg pont te beléd vagyok belezúgva.. Tudod mit? Gyorsan elmúlik majd.
2022. aug. 5. 21:11
 4/7 anonim ***** válasza:
14%
Ajajajajajajajaj micsoda dráma
2022. aug. 5. 21:14
 5/7 A kérdező kommentje:

3as

Kétlem😂😂

2022. aug. 5. 21:23
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha a keresztneved O-val kezdődik akkor szerintem jobb ha nem is válaszolsz.
2022. aug. 5. 21:58
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Hoppácska, csak igazam volt akkor. Nőj fel először.
2022. aug. 27. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!