Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan tudok "megtérni"?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudok "megtérni"?

Figyelt kérdés
Félre ne értsétek, semmi gond a melegekkel, de én nem akarok az lenni. Viszont egy ideje nem vagyok képes nőkre felállítani a szerszámot, fiúkat nézek meg az utcán, rájuk izgulok. Tudom azt is, hogy a szexualitás nem választás kérdése, de így szenvedek, vissza akarom kapni a régi énem, akinek a lányok tetszettek! 20/F
2022. szept. 8. 22:56
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

Értem az alaptézist, de én ebbe nem vagyok hajlandó beletörődni.

Soha életemben nem akartam a környezetemnek megfelelni, a saját értékeim szerint nincs rendben ez.

2022. szept. 9. 09:54
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
A sajátnak gondolt értékeink elég nagy részben azok amik a szocializáció során belénk ivódtak.
2022. szept. 9. 10:23
 13/34 A kérdező kommentje:
#13 Szóval ha a saját értékeimnek akarok megfelelni, akkor is a társadalomnak akarok megfelelni?
2022. szept. 9. 10:55
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
A társadalom rád gyakorolt hatása miatt a személyiséged biztos hogy torzult valamilyen irányba. Gondolj csak bele, mikor egy kisgyerek a háború és a halál árnyékában nő fel. Neki ez természetes, holott egyáltalán nem az.
2022. szept. 9. 10:58
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező mindenkinek a saját értékrendszere a környezete alapján épül ki.

Ha körbe vagy véve mondjuk mélyen vallásos emberekkel akkor nagyon nagy esélyel a te értékrendszered is ez lesz. Ez nem jelenti azt hogy nem változhat.

Eldöntheted hogy megfelelsz másoknak vagy boldog szeretnél lenni.

2022. szept. 9. 11:27
 16/34 A kérdező kommentje:
Utoljára írom le, hogy csak magamnak vagyok hajlandó megfelelni. Nem attól leszek boldog, mert a szexualitásom olyan, amilyen.
2022. szept. 9. 11:34
 17/34 anonim ***** válasza:
98%

Nekem is ez a bajom, sajnos nagyon szenvedek emiatt :(

Nem is tudom hogy lehet igy élni

Szar a kedvem egész nap

2022. szept. 9. 11:35
 18/34 A kérdező kommentje:

A magam nevében bizton állíthatom, így nem lehet élni/élnem, ha nem változik, nem is fogok.

2022. szept. 9. 11:36
 19/34 anonim ***** válasza:
6%
Szerintem hatott rád az LMBTQ.
2022. szept. 9. 11:37
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező akkor mit vársz?

Szexualitásod olyan amilyen, azt nem tudod befolyásolni, ezt te is megemlítetted.

Ettől kezdve vagy azt mondod hogy akkor szex és kapcsolat nélkül leéled az életed, vagy elfogadod hogy meleg vagy és találsz egy férfit magadnak.

2022. szept. 9. 11:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!