Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan tudok "megtérni"?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudok "megtérni"?

Figyelt kérdés
Félre ne értsétek, semmi gond a melegekkel, de én nem akarok az lenni. Viszont egy ideje nem vagyok képes nőkre felállítani a szerszámot, fiúkat nézek meg az utcán, rájuk izgulok. Tudom azt is, hogy a szexualitás nem választás kérdése, de így szenvedek, vissza akarom kapni a régi énem, akinek a lányok tetszettek! 20/F
2022. szept. 8. 22:56
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
85%
Háromszor fordulj körbe, húzd meg a pálinkát. Nem úgy húzd meg. Innod kell. Ja hogy nem bírod. Akkor már reménytelen. Maradsz meleg.
2022. szept. 8. 23:01
 2/34 anonim ***** válasza:
90%
Sehogy. A mélyen kondicionálódott szexuális preferenciák sehogy sem módosíthatóak - még 1000 óra hipnoterápiával sem. Fogadd el magad más út nem nagyon van ha nem akarsz életed végéig szorongva élni.
2022. szept. 8. 23:08
 3/34 anonim ***** válasza:
83%
Úgy kapod vissza a régi énedet, boldagságodat, ha elfogadod és szereted magad így ahogy vagy és nem küzdesz ellene.
2022. szept. 9. 07:16
 4/34 anonim ***** válasza:
28%
Ne szégyelld, hogy meleg vagy. légy az a kis torkos akibe mindenki beleüti a szerszámát.
2022. szept. 9. 07:53
 5/34 anonim ***** válasza:
11%

Végre valaki, aki meg akar gyógyulni!!

Ki lehet, csak akaraterő kell hozzá.

2022. szept. 9. 08:31
 6/34 -remete- ***** válasza:
78%
Szerintem ez úgy van, hogy ha boldog akarsz lenni találd meg az örömöd ebben az állapotban. Ne környezetednek akarj megfelelni. A világ szép a szivnek pedig nem elhet parancsolni.
2022. szept. 9. 08:35
 7/34 anonim ***** válasza:
90%

Hát figyi, próbálkozhatsz de szerintem minnél előbb elfogadod a szituációt annál könnyebb lesz.

Én is úgy vagyok vele h ha a nőket szeretném mennyivel egyszerűbb lenne az életem, de ez van ha bánkódok ezen sem fog ez megváltozni.

2022. szept. 9. 08:36
 8/34 anonim ***** válasza:
91%
Ahogyan a jelenlegi állapotodat sem választottad, valószínűleg a visszaút sem mehet akaratból.
2022. szept. 9. 08:52
 9/34 anonim ***** válasza:
24%
Fogadd el, hogy számodra a jövő pinája a segg. Ámen.
2022. szept. 9. 08:55
 10/34 anonim ***** válasza:
17%
Lehet. hogy meg akarsz térni, de azért Brad Pitt-et te is felpróbálnád nem?
2022. szept. 9. 09:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!