Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktív srácok! Nektek mennyire jön be egy önmegtartóztató passzív srác?
Figyelt kérdés
A passzív srác nem maszturbál, és együttlét során sem szeretne elélvezni. De nyalhatod és szophatod a farkát és a golyóit.
És ezt ő is nagyon szereti csinálni az aktívnak és dughatod is.
Csak kíváncsiságból kérdezem, hogy nektek bejön vagy nem.
Mert egy ilyen sráccal jöttem össze. De engem nem zavar, sőt bejön.
22/f/Aktív
2022. szept. 8. 11:46
1/11 anonim válasza:
Nem tudnék vele lenni,ez olyan szexbaba hatás lenne. Szeretem,ha élvez az is,akivel vagyok, ez így volt,így is lesz :)
2/11 A kérdező kommentje:
Ő ugyanúgy élvezi az együttlétet, de ha érzi hogy hamarosan csúcson van akkor szól hogy lassítsunk.
Vagy akkor velem kezd el foglalkozni
2022. szept. 8. 11:51
3/11 anonim válasza:
Szerintem elélvezne dugás közben ;)
4/11 A kérdező kommentje:
Jött neki egy kicsi. Az a maximum amit enged, hogy dugás közben follyon. De például szopásnál nem engedi magát elélveztetni.
2022. szept. 8. 11:55
5/11 A kérdező kommentje:
Egyébként egy nagyon aranyos, kedves, és kicsit visszahúzódó vékony sracról beszélünk. Akinek szép farka és testalkata van.
2022. szept. 8. 12:01
6/11 anonim válasza:
Én egy alapos terápiás kezelést javaslok!!!
7/11 anonim válasza:
Én passzív vagyok, és habár a leírt jellemekben szinte ugyanolyan vagyok, mint a barátod, én nem bírnám ki, ha meg kéne tartóztatni magamat.
8/11 anonim válasza:
Aktív vagyok! Nem nyalaogatom a passzív farkát, főleg nem szopom le!
Aki ezt csinálja az aktív/Uni.
És NEM aktív.
9/11 anonim válasza:
Hát az már milyen önmegtartóztatás? Mintha elmenne valaki buliba és elsőként jelentkezne az összes ivós játékra de ahelyett hogy lenyelné, vödörbe köpi mert... Mert miért is? Ha önmegtartóztat mert így érzi jól magát akkor bele se kezdjen, de ez így mi?
10/11 anonim válasza:
Uuuhh, szerintem ez nagyon izgató, nekem nagyon bejönne egy ilyen srác... Mióta csinálja az önmegtartóztatást? Farokketrec is játszik, vagy ennyire erős az önkontrollja? Szívesen venném, ha mesélnél még, akár privátban is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!