Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van itt olyan, akit régebben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, akit régebben megerőszakoltak, és azért lett homokos? Miért?

Figyelt kérdés
2022. szept. 7. 10:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
47%
Én kavicsos lettem
2022. szept. 7. 10:58
 2/14 A kérdező kommentje:
Tényleg?
2022. szept. 7. 11:00
 3/14 anonim ***** válasza:
72%
Nem homokos lesz az olyan általában, hanem csak maga az aktust fogja kívánni.
2022. szept. 7. 11:26
 4/14 A kérdező kommentje:
De hogyhogy?
2022. szept. 7. 11:39
 5/14 anonim ***** válasza:
98%

Néha az, akit megerőszakolnak úgy próbálja meg feldolgozni a traumát, hogy önszántából is lefekszik a megerőszakolóval, mert így azt érzi, hogy a kezében van a kontroll és valójában ő dönt. Ezzel elnyomja a negatív érzést.

Persze ez nem megoldás, csak egy illúzió. Valójában a saját elméjét juttatja vele egy még rosszabb állapotba.

Én ilyesmit hallottam.

2022. szept. 7. 12:16
 6/14 anonim ***** válasza:
97%

Ezek szerint akik itt erőszakot akarnak,dominálást, vagy verést, stb...azokat mind molesztálták ,és így kompenzálnak?

Érdekes álláspont ...mert amennyi igény van ilyenre, elég sok embert zaklattak...:(

2022. szept. 7. 12:34
 7/14 anonim ***** válasza:
81%

Nem azt írtam, hogy kompenzálnak. A másik, hogy ezt az erőszakolóval akarják tudtommal és sehol sem volt szó erőszakos szexről vagy verésről.

A megerőszakolás és a durvább szex két teljesen különböző dolog.

A szimpla durva szexet, ami mindkét fél beleegyezésével történik, mindkét fél élvezi és nincs semmilyen trauma.

2022. szept. 7. 12:38
 8/14 anonim ***** válasza:
97%
Csak hiszed, hogy nem traumás a durvaság.Lelkileg idővel megbosszulja magát,láttam erre példát,hogy mi lett így valakiből..
2022. szept. 7. 12:42
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, én lehet életre megundorodtam volna, hogy egy másik pasi hozzám érjen.... ha erőszakkal történt volna az első...
2022. szept. 7. 13:54
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kérdés tényleg hetente elhangzik!

De továdra se működik így a dolog,!

Ettöl nem lesz senki meleg!.

2022. szept. 7. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!