Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van egy ismerősöm, akit...

Van egy ismerősöm, akit régebben megerőszakoltak. Ez miatt beszélhet olyan sokat a szexuális dolgokról?

Figyelt kérdés
Rengeteg ilyen dolgot mesél. Hiába kérem meg, hogy hagyja abba, elfelejti vagy nem érdekli. Vagy vicc formájában vagy komolyan beszél erről. 2-3x próbáltam segíteni neki, de azt mondta, hogy már feldolgozta az eseményeket és nem akar dokit. Ami még szembetűnő, hogy gyakran lesz dühös rám vagy másokra. (Férfiúról van szó)

2021. febr. 7. 19:34
 1/4 anonim ***** válasza:
79%

Ez előfordulhat azoknál, akiket megerőszakoltak, mindenki máshogy dolgozza fel. A mostani szexuális elete lehetséges, hogy akár kapcsolatban van a megeroszakolasaval, de az is lehet hogy anélkül is ilyen szabad szellemiségű lenne a témában.

Ez nem jelenti azt, hogy segítségre van szüksége. Attól, hogy valaki sokat beszel a szexualitásról, meg nem szorul terapiara.

Ja es az emberek szoktak duhosek lenni. Es akkor mi van? Te tul analizalod ezt a baratodat. Az erdekeben inkabb ne beszelj vele tobbet. Rossz barat vagy.

2021. febr. 7. 19:40
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem azért írtam, mert zavarna az, ha dühös. Csak gondoltam leírom, hogy valószínűleg ez is jellemző lehet rájuk.

Nem, nem vagyok a barátja. :)

2021. febr. 7. 19:42
 3/4 A kérdező kommentje:
Jobb lenne, ha nem rögtön a negativitás szólna belőled. Abszolút rosszul közelítetted meg a kérdésem. Na, mindegy. Szóval, jellemző lehet, ha valaki így dolgozza fel. Köszönöm 1#es.
2021. febr. 7. 19:49
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Az első válaszoló tényleg kihagyhatta voltna az utolsó bekezdést.

A többivel egyetértek.

És igen köze lehet a nemi erőszakhoz.

Votl egy dokumentumfilm egy kisfiúról, akit agyonvert az anyja és annak a barátja. A nőt gyerekkorában két napig erőszakolta egy banda.

Agresszív, drogos lett.

Nyilván ez nem menti fel. Van aki azt hiszi feldolgozta, aztán későbbszakad rá az egész.

2021. febr. 7. 21:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!