Van egy ismerősöm, akit régebben megerőszakoltak. Ez miatt beszélhet olyan sokat a szexuális dolgokról?
Ez előfordulhat azoknál, akiket megerőszakoltak, mindenki máshogy dolgozza fel. A mostani szexuális elete lehetséges, hogy akár kapcsolatban van a megeroszakolasaval, de az is lehet hogy anélkül is ilyen szabad szellemiségű lenne a témában.
Ez nem jelenti azt, hogy segítségre van szüksége. Attól, hogy valaki sokat beszel a szexualitásról, meg nem szorul terapiara.
Ja es az emberek szoktak duhosek lenni. Es akkor mi van? Te tul analizalod ezt a baratodat. Az erdekeben inkabb ne beszelj vele tobbet. Rossz barat vagy.
Nem azért írtam, mert zavarna az, ha dühös. Csak gondoltam leírom, hogy valószínűleg ez is jellemző lehet rájuk.
Nem, nem vagyok a barátja. :)
Az első válaszoló tényleg kihagyhatta voltna az utolsó bekezdést.
A többivel egyetértek.
És igen köze lehet a nemi erőszakhoz.
Votl egy dokumentumfilm egy kisfiúról, akit agyonvert az anyja és annak a barátja. A nőt gyerekkorában két napig erőszakolta egy banda.
Agresszív, drogos lett.
Nyilván ez nem menti fel. Van aki azt hiszi feldolgozta, aztán későbbszakad rá az egész.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!