Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van amit nem értek, homoszexuá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van amit nem értek, homoszexuálisok, elmagyaráznátok?

Figyelt kérdés
Heteró nő vagyok. Mondjátok el légyszives, ki az aktív és ki a passzív? Mármint mi az amitől a melegeknél az egyiket passzívnak, a másikat aktívnak mondjátok? Ahány meleg barátomat kérdeztem, az összes mást mondott erről.
2022. szept. 6. 18:45
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
93%

De szerintem értünk téged, te nem akarod felfogni és/vagy elfogadni, hogy igen van, akit csak annyi izgat és jó neki, hogy adhat viszonzás nélkül!

2022. szept. 6. 19:18
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Férfi és nő között is előfordul ugyanúgy, hogy az egyik viszonzás nélkül leszopja/kinyalja a másikat.
2022. szept. 6. 19:20
 13/30 A kérdező kommentje:

11-es ha valami izgat az szexuális izgalmat okoz, tehát begerjedek és szexet akarok magamnak is.

12-es igen, ez igaz, de az sem egészséges, mert nem kölcsönös.

2022. szept. 6. 19:22
 14/30 anonim ***** válasza:
93%
Cserébe nem is gyakori, de attól még előfordul ilyen-olyan okokból. A melegeknél sincs ez másképp. Miért elégednének meg csak szopással, ha lehet dugni, ujjazni, feneket nyalni, stb?? Nem értem továbbra sem a problémádat.
2022. szept. 6. 19:27
 15/30 A kérdező kommentje:
Akkor konkretabban: az egyik mindent megtesz a másiknak, de ő SEMMIT sem akar magának a másiktól.
2022. szept. 6. 19:28
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Ez ritka bármilyen felállásban, legyen az hetero- vagy homo. Aki erre vágyik, annak nyilván nincs igénye többre vagy másra.
2022. szept. 6. 19:30
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Igen van ilyen, hogy semmit nem kér, mert neki elég annyi hogy ő leszopja a másikat, de ez nagyon ritka szerintem. Olyan is van hogy a passziv leszopja az aktívat, meg megengedi neki hogy meg is dugja, de azt már nem engedi hogy a farkához érjen az aktov miközben döngetik. Neki elég az hogy beléhatolnak és az okoz neki kielégülést.

Igen fura, de van ilyen. Én is az adok és kapok dolognak vagyok a híve, de ezen nem akadok fennt.

Az ilyen passzivoknak akik csak adni akarnak az jelenti a kielégülést hogy adhat.

Persze akkor van hond, ha olyannal akad össze aki olyan dolgokat szeretni csinálni amit ö nem akar, nem enged. Ezek a rossz párosítások. Durva igy bele gondolni de qz ilyen embereknél az a jó ha olyannal találkozik aki nem is akar mést csak hogy kapjon orált vagy anális szexet, de ö mást nem akar megfogni, bekapni.

Fura ez nekem is, de van ilyen.

2022. szept. 6. 19:38
 18/30 anonim ***** válasza:
94%

Van az aktív. Ő dug és őt szopják.

Van a passzív. Őt dugják és ő szop.

Van az uni, aki mindkettőben benne van.

Ettől függetlenül, ha megkívánják, akkor szophat egy aktív is és dughat egy passzív is.

Tehát az elnevezések az akkori szexuális pozíciót jelölik / a legkedveltebb szexuális pozíciót.

2022. szept. 6. 19:40
 19/30 A kérdező kommentje:
17-es köszönöm szépen az ertelmes választ!
2022. szept. 6. 19:40
 20/30 steven95 ***** válasza:
100%

Meleg férfiként :

Nagyon jól mondják fent, de kicsit részletesebben:

Egy konkrét aktus során az aktív a behatoló, és a passzív akibe behatolnak - análisan. Tehát az anál esetében értelmezett fogalmak legszigorúbban véve - én magam is ezt szeretem használni.

Ha az egyéni preferenciára gondolunk, akkor a passzív (bottom), aki szereti, ha belehatolnak, de nem vágyik behatolni másba/fel se áll neki a gondolatra. Az aktív (top) aki behatolni szeret, de belé ne hatoljon senki/ ellenkezne mint egy hetero férfi. Ez persze egy skála. Pl. 10-ből 1-szer lehet a másik oldal is. Aki csak az egyik oldalhoz ragaszkodik, akkor megkapja a "full a/p" jelzőt. Középen az uni[verzális] (vers[atile]), aki mindkettőt szereti, amely vagy egy alkalommal mindkét oldalt éli meg, alkalmanként egy oldal majd legközelebb csere, vagy partnerenként - a vonzalmi benyomás alapján, vagy idomul a skála szélén lévőhöz - választ egy oldalt.

Aztán az aktív-passzív párosítás mellett félig meddig gyakori, hogy a korábban passzív fél ad orált, így az orál adást is a passzív félhez társítják. Kvázi "passzív" jellemzője. Hogy tényleg nem vágyik orálra valaki? Van aki nem, akár kifejezetten nem! - még kézzel sem -, de sokan igen is. És elmondható ez az akítvról is. Negatívum: az aktív/passzív jelző - az anál szerepeken túl - akaratlanul aggat tévesen jelzőket és így vár el dolgokat az adott jelzőbe tartozó emberektől. pl.: paszzív legyen! szőrtelen, szeressen orált adni és ne várjon viszonzást. Tehát passzív - általánosan análisan/orálisan - a magába fogadó fél.

Nem mindenki passzív/aktív !! - azaz análkedvelő. Ők a -magyar megfelelőjét nem ismerem - "side"-ok. Max orál, és itt is lehet olyan felállás, hogy valaki csak adni szeret valaki csak kapni.

És végül aki nem érez szexuális vonzalmat, így nem él meg ilyesmit, azaz aszexuális, de azonos nemű párja van/vagy vágyik rá érzelmileg, az a homoromantikus. (-de szerintem senki nem sértődik meg ha homoszexuálisnak (=meleg értelemben) nevezzük őket is)

Ami kevesebb említést kap az a "rim", az ánusz orális kényeztetése. Ez pl. nem egyértelmű "kié" lenne a feladat. Az aktív csinálja mert előkészíti a behatolásra... vagy a passzív csinálja mert része lehet az orális altájéki izgatásnak...

NA és pont az ilyenek miatt nem érdemes erőltetni, hogy a passzív/aktív anális értelemben mit jelenthet bővebben. Eldönteni mit jelenthet tágabb értelemben az a/p, olyan mint vitatkozni, hogy hányadik randin kell lefeküdni egymással - végetnemérő, értelmetlen dolog.

RÖVIDEN:

a, verzió: csak análra vonatkozik

b, verzió: fél-sztereotipikus, heteronormatív szexuális szerep erőltetés, ha már az egyik oldalon vagy, mit kéne még állítólag "szeretned"...

26F

2022. szept. 6. 19:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!