Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El szeretnék menni a Magnum szaunába, de nálunk olyanok a szüleim, hogy nem engednek el sehova, ha nem mondom meg, hogy hova megyek. Mit tanácsoltok, mit tudok mondani, hova megyek, hogy elhiggyék, hogy miért vagyok ott néhány órát?
Figyelt kérdés
2022. szept. 2. 11:30
12/24 anonim válasza:
Oké, 18 vagy, de elmúltál már 18?
Ha igen, úgy oda mész ahova akarsz. Bejelented a szüleidnek és kész. Aztán mérlegelsz, hogy megéri-e otthon lakni és ellátatni magad azért, hogy beleszóljanak abba, hogy hova mehetsz, vagy inkább önálló leszel, oda mész ahova akarsz, de cserébe magad gondoskodsz az ellátásodról is.
13/24 anonim válasza:
Elég elszomorítónak tartom, hogy milyen sokan bíztatják hazudozásra a kérdezőt. Az őszinteség már ennyire kihalt ebből a generációból? Szomorú. Rettentően szomorú.
14/24 anonim válasza:
#8: Kérdező, ha elengednek bárhova, csak meg kell mondani hogy hova, akkor miért nem mondod meg, hogy hova mész? Mi az akadálya ennek?
15/24 anonim válasza:
Nézd, én se mertem elmondani 13-aska, hogy én meleg vagyok, hanem leírtam, aztán titokban elmentem meleg buliba, eleinte anyám nem fogadta el dolgot, de aznap este közöltem, hogy onnan jöttem haza, eleinte képeket vágott, de aztán elfogadta a dolgot... szülők se csettintésre válnak toleránssá... de aszaunákról én se beszélek....
16/24 anonim válasza:
Szerintem is edzeni. Edzőcuccot is tudsz vinni, de ott majd csak törülköző kell. A nagyobb edzőtermekben van szauna, így minden szempontból ideális.
17/24 Jani Belucci válasza:
Ha olyan korban vagy, hogy ennyire a szüleidtől függesz, akkor rohadtul semmi keresnivalód egy ilyen helyen.
18/24 anonim válasza:
17. Nem mindegyik szülő szarik bele a gyerekébe, plusz lehet hogy nem tudnák elfogadni hogy meleg. Erre nem gondoltál?
19/24 anonim válasza:
Bocs, én is a szüleimtől függtem még 21 évesen is, de ha nem lett volna bátorságom elmenni kisvárosban élő melegként, a közeli Debreceni meleg buliba, amiről már jóval korábban tudtam, meg elmenni az első ottani hivatalos is bejegyzett meleg egyesület rendezvényeire, most csomó élménytől lennék megfosztva..
20/24 anonim válasza:
Mondd h mész edzeni, biztos nem fognak elkísérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!