Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » El kell mondani a partnernek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El kell mondani a partnernek hogy nem voltam még sráccal?

Figyelt kérdés
Vagy ne?
2022. jún. 26. 10:18
 1/10 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem érdemes elmondani.

Először is, mert van, akit még jobban feltüzel, ha ő neked az első.

Másodszor, mert akkor még jobban figyel rád. (Remélhetőleg.)

Amúgy én alapból (bár nem mindig) szeretem elfogadni magam olyannak, amilyen vagyok.

(Hidd el, minden melegnek volt egyszer egy első, nem olyan rendkívüli ez.)

Sok örömet hozzá! ;)

(Szívesen venném, ha megírnád, hogyan sikerült.)

2022. jún. 26. 11:03
 2/10 anonim ***** válasza:
86%
Visszakérdeznék, mi értelme lenne nem elmondani? Mit kell rajta szégyelni?
2022. jún. 26. 11:27
 3/10 A kérdező kommentje:
29 éves vagyok. Eddig csajok voltak és emiatt égőnek érzem hogy sráccal semmi.
2022. jún. 26. 11:34
 4/10 anonim ***** válasza:
89%
Én 30 voltam ugy hogy még növel se voltam. Én is égönek éreztem, de úgy voltam vele hogy jobb ha tudja. Nem is volt belöle semmi, kedves és segitö kész volt, nem siettette a dolgot, olyan tempban csináltuk ahogy én szeretném. Olyat keress akik nem problémázik ezen, és nem lesz gond!
2022. jún. 26. 11:56
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki, soha senkinek nem az! Aki úgy gondolja az nem elég érett
2022. jún. 26. 12:12
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ebben semmi ciki nincs, nem életedben nem szexeltél, hanem a fiús oldalig nem jutottál még. Elvileg sokkal van ez így + a partnered szerintem örülni fog ha ő vezet be a dologba.
2022. jún. 26. 12:16
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
én elmondtam .Tök normálisan vette és öeült hogy elmondtam
2022. jún. 26. 13:46
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ameddig égőnek érzed, addig az is lesz. De ha bele gondolsz, hogy mindenkinek volt első alkalma, máris látod, hogy ebben semmi ciki nincs.

Cikibb az, ha bele kezdtek és kiderül, nem vagy rutinos, miközben a másik srác azt hitte. Mondd el szerintem, ha valakivel komolyan gondolod, hogy megteszel dolgokat. És majd kiderül, hogyan reagál.

Ha jó fej, nem tolakszik, szépen lassan vezet be abba a világba, ahol Ő már rutinosabb.

Vagy keress valakit, aki szintén most kezdené, csak számolhatsz azzal, hogy lesznek nem túl eredményes próbálkozásaitok, nem minden megy majd úgy, mint a filmeken vagy az álmaidban. De egymást tudjátok majd segíteni apró lépésekkel a jóig.

2022. jún. 26. 19:23
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Jobb, ha tudja és bevezet a jóba.
2022. okt. 22. 17:49
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Túl vagy rajta? Hogyan sikerült? (Négy hónapja kérdezted, ez idő alatt, ha akartad -bár sürgeti nem érdemes-, túl lehettél rajta.)
2022. okt. 23. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!