Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt veletek olyan hogy a találkozó balul sült el, vagy lehetett volna rosszabb is de megúsztad?
Figyelt kérdés
Én nem szoktam alkalmizni egy jó ideje, egy srác akart velem találkozni aki arcképet nem is küldött meg furcsa kérdéseket tett fel hogy ‘ugye nem szólok senkinek hogy el jöttem’ ‘meg üljek a hátsó ülésére és mutassak neki valami eldugott helyett’ mindezt késő este. Lehet kicsit túlagyalom de jobb félni mint megijedni..2022. aug. 28. 09:59
1/2 anonim válasza:
Elég fura az biztos, én jegelném. Bár az is lehet csak barátnője van.
2/2 anonim válasza:
Azért ezek hatalmas red flag-ek... Szerintem is jobb lenne ha hagynád. Lehet az elsőnek igaza van, és csak barátnője van, vagy éppen még csak comng out előtt áll és retteg. De nem szabad elvetni más, veszélyesebb dolgokat sem. Az elővigyázatosság sosem árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!