Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért van az hogy pl meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy pl meg beszélek egy ismerkedős oldalon valakivel találkozot vagy csak siman irok vele neha akkor is remegek mint a kocaonya?

Figyelt kérdés
Ez ugy van hogy irunk egyszer csak el kezdek remegni vacogni mint a cápa es nem tudom az okat miert van valaki valami ötlete?????
2022. márc. 25. 21:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg alapból eléggé izgulós típus lehetsz. Vagy már nagyon ki vagy éhezve egy kis szexre, attól is lehet a remegés.
2022. márc. 25. 22:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Izgulsz.
2022. márc. 25. 22:07
 3/5 A kérdező kommentje:
Kedves1es szerintem 2 az 1 ben
2022. márc. 25. 22:13
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ideges tipus vagy gondolom, én ilyen vagyok. Ha számomra új, ismeretlen helyzetbe kerülök, vagy épp konfliktusba valakivel, akkor gyakran olyan ideges leszek, hogy az így is megmutatkozik rajtam. Azt olvastam, hogy a légzés gyakorlatok ilyenkor segítenek elmulasztani ezt, nálam nagyjából be is válik.
2022. márc. 26. 09:38
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Izgulsz
2022. márc. 28. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!