Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok ti mernétek elsők lenni egy pasinak aki kíváncsi?
Figyelt kérdés
Egy haverom tudja, hogy meleg vagyok mert nem titok. És hát nagynehezen kinyőgte kipróbálná egyszer milyen egy fiút megdugni esetleg hagyni hogy orálozzon rajta. Őszintén lenne kedvem mert kis vékonyka a csávó ami nekem eleve nyerő, de félek. Ha elrontom rám haragszik, stb. Arra is gondoltam más havernak "átadom" a lehetőséget de nem ismerek normálisat. Ti mernétek vállalni? Ha már van tapasztalata és akarja tényleg akkor simán volnék vele de így...2022. aug. 25. 10:30
1/5 anonim válasza:
A kíváncsi heteró a legizgalmasabb dolog egy meleg életében. Ki ne hagyd!
3/5 anonim válasza:
Ha ő a tapasztalt neki kell tudni hogy mit,hogy, ebben a helyzetben csak ő lehet rosz tanár.
Anált meg két szűz esetében nem kéne erőltetni.
5/5 anonim válasza:
Ha figyelsz rá és az írásodból ez jön le, nem rontanál el semmit. Ne agyalj, inkább élvezd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!