Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Most, hogy Magyarország...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most, hogy Magyarország családi adóparadicsommá változott megfontoljátok, hogy elhagyjátok a kicsapongó életmódot és családot alapítotok egy nővel vagy férfival?

Figyelt kérdés
Tehát pl. a Titkos Ilonkák útjára léptek, kiaknázva a családi adóparadicsom minden előnyét.

ma 14:07
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
Nem. Inkább azt fontolgatom, hogy adót fogok optimalizálni. A f.szom tele van már vele, hogy mindig az én adóforintjaimból akarják mások kölykeit felnevelni.
ma 14:21
 2/8 anonim ***** válasza:
66%

A kérdés nyilvánvalóan provokáció, DE!

Soha a büdös életbe nem leszek hajlandó megtagadni önmagamat holmi féleszű,korral haladni képtelen kormány miatt. Ugyanez volt 100 éve is az akkori jobboldal alatt ebben az országban. Szóval van honnan meríteni a mostani ihletet.

Meleg vagyok, és nem lesz családom. Akinek nem tetszik az meg teher egy szívességet.

31/F

ma 14:29
 3/8 anonim ***** válasza:
85%
Ha egyszer eljutok odáig, családot alapítani a szerelmemmel fogok aki szintén férfi! Lesz.rom, hogy ez kinek tetszik vagy kinek nem! Nem egy meleg/leszbikus pár nevel biológiailag saját vagy örökbefogadott gyereket Magyaroroszágon. Ha itt nem, akkor másik országban.
ma 15:15
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Nálatok valami nagyon nem oké! Nem fogjátok fel hogy ez magával a természettel és az élettel teljesen szembe megy? A teremtésnél is Isten Ádámot és Évát teremtette meg, nem Ádámot és Bélát! De ti ezt sosem fogjátok megérteni..
ma 16:18
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
4# Te meg nem tudod, mi az a szeretet..
ma 16:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Ahogy eddig is: eltakarodunk külföldre.
ma 17:05
 7/8 anonim ***** válasza:
"családot alapítotok egy nővel vagy férfival" Wow, szóval lehetőség lesz a melegházasságra is itt Magyarországon? :D
ma 17:31
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd már abba ezt az "alapíts családot" propagandát.

Én azon a véleményen vagyok, hogy szexuális identitástól függetlenül senkinek nem kellene gyereket vállalnia addig amíg nem ujjong a gondolatától, hogy végre gyereke lehet és nincs meg a megfelelő jövedelme hozzá. Az, hogy nem kell adót fizetni az édeskevés motiváció egy gyerek felneveléséhez, heteroként is. Csupán emiatt gyereket vállalni felelőtlenség lenne ebbe a világba.

Azon kívül, hogy meleg vagyok ezáltal nem akarok házasodni nővel soha, gyereket sem szeretnék ami független a szexuális identitásomtól. Tudom, hogy nekem nem lenne való mert nem lenne türelmem és energiám hozzá. Ez minden alkalommal mikor látok gyereket sírni egy áruházban megerősít ebben. Biztos vagyok benne, hogy ez akkor sem lenne másként ha hetero lennék.

A másik dolog meg az, hogy ha akarnék is gyereket, nem tudnék vállalni ide a jelenlegi ingatlanárak mellett. A többi akadályozó tényezőről - amelyek a hazai politikához kötődnek - nem is beszélve.

ma 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!