Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Voltál már erőszak áldozata?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltál már erőszak áldozata? Mi történt? Mit tettél?

Figyelt kérdés
Tehát mondjuk nem úgy alakult a randi, stb? Hogy és mit tettél? Mennyire viselt meg?
2022. aug. 25. 09:27
 1/9 anonim ***** válasza:
99%
Olyan volt, hogy a srác miközben szoptam egyszer csak megfogta a két kezével a fejem. Lenyomta a farkát tövig és rászorított majd elkezdte vadul dugni a szám és kb 1 perc alatt elélvezett. Próbáltam elnyomni magamtól de csinálta. Szerintem még 10mp és ráharaptam volna de addigra meg elélvezett. Utána mikor számonkértem kiröhögött és azt mondta ha nem tetszett nem kell máskor jönni. Nem is mentem.
2022. aug. 25. 09:31
 2/9 anonim ***** válasza:
79%

Fuuuh én agyonütöttem volna, de komolyan.

2022. aug. 25. 09:35
 3/9 anonim ***** válasza:
92%
14 évesen chaten találtam egy srácot akivel talizzak. 25 éves volt. Elmentünk a lakására. Viszont mikor levetkőzött meggondoltam magam mert nem tetszett. Mondtam, hogy mégse akarom. Erre közölte addig innen nem megyek el míg nem szoptam le. Mikor felálltam és az ajtó felé mentem visszarángatott. Miután a számba élvezett sírni kezdtem. Ekkor megijedt és mondta, hogy sajálja, stb. Majd elváltak útjaink. A mai napig ha a Móricz Zsigmond téren járok néha eszembe jut ahogy nyőg meg szuszog és nyomja a fejem az amúgy ronda farkára. Rá fél évre volt csak a kövi találkozóm pasival. Addig elment a kedvem is.
2022. aug. 25. 09:41
 4/9 anonim ***** válasza:
97%

Volt egy srác, akivel ismerkedtem, ő panaszkodott,hogy van valaki aki így bánt vele.Vigasztaltam,kedves voltam vele és láttam, kezd lelkileg helyrejönni.

Egy napon, kb egy hónap után - közölte, mégis visszamegy a bántalmazóhoz, mert valahogy "mégis jó volt "..?!

Ott néztem, nem értettem az egészet.Magamat tartottam hülyének, hogy jóindulatú voltam vele és pofára estem.

Na, ezóta senkit nem tudok sajnálni, aki ilyenről panaszkodik, mert eszembe jut ez a sztori. .(

2022. aug. 25. 10:22
 5/9 anonim ***** válasza:
87%
Alig 13 voltam amikor fogdosott egy rokonom. Állt akkor mindenre és az is jó volt de levetkőztetett és leszopott aztán nekem kellett de nem akartam végül kivertem neki mert nem hagyott békén.Szerintem miatta lettem ilyen.
2022. aug. 25. 10:42
 6/9 anonim ***** válasza:
86%
Az a baj, hogy nehéz ezt jól megfogni... én például voltam egy debreceni meleg buliban, még annó a régi helyén, mármint az én általam nevezett régi helyén, ahová idén visszaköltöztek, és ott DJ pultnál volt egy lépcső, én oda ültem, és erre rám mászott egy kövérebb tőlem 10 évvel idősebb ismim, és alig bírtam leszedni, aztán rá írtam másnap, hogy mit tett, erre sűrűn elnézést kért.... nem maradt meg olyan mély traumának, mert behatolás nem történt, de eléggé kiszolgáltatott voltam...
2022. aug. 25. 12:48
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Kollégiumban a felsőbb évesekkel kellett csinálnom többször is. Én bi vagyok, szoval alapjába véve nem volt mindig ellenemre, sőt volt amikor kifejezetten élveztem, ők is csinálták nekem és jó volt, de olyan is volt mikor nem volt kedvem és muszáj volt csinálni velük…
2023. febr. 16. 18:46
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer egy csávóhoz mentem. 19 volt én 24. A lakásban mikor elővette nem tetszett. Nem volt megmosva meg ronda volt. Mondtam bocsi ez nem lesz oké. Mire bedurvult hogy ha itt vagyok igenis leszopom. Majd lekevert egy pofont majd mondta addig ki nem lépsz a lakásból míg le nem szopsz. Beparáztam nagyon. Izmosabb volt. Megtettem de kb majd elhánytam magam az idegesség meg a büdi farka miatt. A végén hazafele elsírtam magamat. Tele spriccelte az arcom majd közölte hogy most mehetsz. Ajtót nyitott kimentem… Megalázva… az úton hazafele sírógörcsöm lett. Nagyon felkavart. Később egyszer láttam a metrón. Nem mertem oda menni pedig le kellett volna valahogy égetni…
2023. máj. 30. 09:42
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Kiskoromban volt, igen... Nem tettem semmit. Eljutottam odáig, hogy megbocsátottam az illetőknek. Viszont volt ennek annyi pozitív hozadéka is, hogy kiképeztem magam küzdősportokból, így most már jó eséllyel meg tudom magam védeni, ha valaki ilyet akarna velem csinálni. Nem vagyok rettentően erős ember, viszont nagyon fürge, nagyon jó reflexekkel, ami meg is szokta lepni az embereket, mert elég lassan mozgok alapjáraton. Feszítésekben pedig tényleg nagyon jó vagyok, az meg ugyebár tud fájni. :D

22/p

2023. máj. 31. 02:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!