Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi volt eddig a legmeglepőbb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt eddig a legmeglepőbb szexuális élményetek?

Figyelt kérdés
Mi és hogyan történt? Mennyi idősek voltatok?
2022. aug. 24. 21:45
 1/6 anonim válasza:
70%
Hogy a másik nem rinyált, hogy büdös vagyok.
2022. aug. 24. 21:49
 2/6 anonim ***** válasza:
92%
Meglattam a partnerem farkat, 23cm volt neki
2022. aug. 24. 21:58
 3/6 anonim ***** válasza:
82%
Koliba volt. A srác látta rajtam, hogy meleg vagyok. Közölte hogy tudja, hogy meleg vagyok és szopjam le. Én megtettem. De alapvetően nem volt ronda a srác és izgató volt, hogy hamar elélvez. 1 évig kb 2 naponta kellett lesz-pnom de ez van. Nem volt erőszak de tudtam hogy nincs választásom. Vagy legalábbis én így éreztem. Ő erősebb volt és idősebb hisz én 15 ő 18. Egyszer mikor nem akartam megpofozott és közölte, hogy akkor csináljuk amikor csak akarja. Aztán mivel utolsó éves volt lelépett és végetért a dolog. Ez számít?
2022. aug. 25. 00:27
 4/6 anonim ***** válasza:
93%

Az volt a legmegrázóbb és legmegdöbbentőbb élményen, ami két évvel ezelőtt történt.

A srác,akivel itt írogattam, találkozni akart.Itt már megdöbbentem, mert senki nem szokott találkozni. Számcsere volt,ez a másik döbbenés...aztán pedig ott volt,és akkor, amikor mondta. Olyan idős volt és úgy nézett ki,ahogy leírta magát.

Olyan sokkot kaptam, a sok kamus,gyáva meleg után,hogy nehezen tértem magamhoz.

De az udvariassága,kedvessége, megjelenése és nem utolsó sorban az emberi viselkedése máig tartó szép emlékem, még ha nem is lett pár sétánál több.

Na,azóta nem volt senki ilyen, még emailcsere is felháborít másokat.

Csak akkor tudnám,mit rinyálnak itt és miért akarnak ismerkedni ?

2022. aug. 25. 05:59
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy kis programozó fejű max 50kg nyominak kinéző sráccal taliztam. A farka 22cm volt és mellé vagy 10x spriccelt. Mind a méret, mint a mennyiség meglepett.
2022. aug. 25. 09:26
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Hogy kellettem valakinek, az mindig meglep. :)
2022. aug. 25. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!