Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi volt a legmeglepőbb/extrém...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legmeglepőbb/extrém pillanat amikor valaki elélvezett bennetek?

Figyelt kérdés
2021. jún. 11. 15:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt hogy érted? Ha egyszer valaki betette, előbb-utóbb elélvez, nem? Mit értesz extrém alatt?
2021. jún. 11. 15:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
szerintem arra gondol, hogy túl gyors volt, vagy arról volt szó, hogy kiveszi, mert ne élvezzen bele, ilyesmi
2021. jún. 11. 15:24
 3/7 A kérdező kommentje:

Egy varatlan szituaciora, helyzetre amikor nem gondoltatok hogy akkor,ott elmegy bennetek a pasitok vagy barki.

Nekem

2021. jún. 11. 15:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Láttam ilyen forró rágógumi típusú animét amiben egy srác az utcán verte a farkát szomorúan, de lelkesen. Egy lány leesett a lépcsőn, szoknyában és lecsúszott róla a bugyi. Kiesett az ablakon, és pont az épp elélvező srác farkára esett.

Ilyenekre gondoltál?

2021. jún. 11. 15:35
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mikor becsipve setaltam haza es felvett a baratnom es a pasija hogy hazavisznek kocsival. Beszelgettunk es kibokte a bnom hogy latni akar minket szexelni. Tudta h elotte én is hajtottam a pasijara. Belementem mert kis hulye 17 eves voltam. A hatsoulesen csinaltuk, a bnom nezett minket, a vegen belèm jott hatulrol.
2021. jún. 11. 16:04
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Anyam noverenek volt egy anyakoplexusos pasija, 20 evvel fiatalabb. Sokszor huztam az agyat meg incselkedtem vele, hulyitettem h barmikor az övé lennek ha otthagyja a keresztanyut. Egyszer egy kerti sutogeteskor ment a titkos kis harc koztunk, anyamek kiugrottak boltba, egyedul maradtam a pasijaval. Feljott hozzam a szobamba es... szandekosan nem vette ki a vegen.
2021. jún. 11. 20:00
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
16 evesen a reszeg pasimmal es a haverjaival maradtam szilveszter ejszaka. A pasim kidolt es a 3 fiu eltek a lehetoseggel. Nem vagyok ra buszke de jo volt, egyszer elunk...
2021. jún. 11. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!