Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, melyik pózban a legélvezetesebb számotokra a szex, illetve az orgazmus pillanata? Miért abban? Írjatok kort is, kérlek.
kutya - izgalmas
misszionárius - látom
lovagló - látom és mindenhez hozzáférek
44/F
nekem kutyapozban, szeretek dominans lenni, es a masik fole kerekedni, plusz a latvanyvilag sem utolso.
25
Lovagló. itt szeretem mikor a csaj a főnök és meglovagol, twerkel a popsijával a farkamom közben fogom a melleit, fenekét és tudom csókolni közben. imádom mikor rám hasal közben és a nagy mellei rá nyomódnak a mellkasomra közben peig finoman harapja a nyakam és markolom a popsit.
misszionáriusban is szeretem mert én irányitok, felhajtom a lábai, kinyalom a puncit és igy tudom a legjobban tövig rakni, szereti ha keményen csattogósan tövig verem neki jó tempósan. közben itt is tudok játszani a cicikkel és mindkét póznál gerjedek az arca látványára mikor látom mennyire jó neki és élvezi a szexet, ilyenkor jobban áll.
29
Én az oldalt fekvő misszionáriust preferálom ilyen szempontból, mert olyankor mindent lehet látni ha kicsit hátra dőlök és az orgazmus pillanatában nem kell tartanom magam igy jobban át tudom élni. Egyébként a lovagló sem rossz de akkor nem én diktálom a tempót és nem annyira jó mint a fentebb említett.
25/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!