Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legmeglepőbb "találkozás"?
Capella, jó sok éve. Az akkori barátnőm unszolására mentünk le -érdekelte a dolog. Mondjuk nekem is bejött. :)
A meglepő az volt, hogy pár akkori (média, konkrétan TV) kollégámmal futottam ott össze. Kettővel teljesen félreérthetetlen helyzetben. :D (De hát erre való ez a hely).
Napokig kerültek utána, és szemlesütve mentek el mellettem. Aztán felbátorodott egyik-másik, és ajánlatokat kaptam. :D
Anno a koliban gyakran előfordult, hogy masszíroztuk egymást- minden hátsó szándék nélkül!
Egyik alakalommal az egyik srác masszírozott este, a többiek már aludtak. Aztán elkezdte csókolgatni a hátam, nyakam. Mondtam neki, hogy hagyja abba, mert már áll a f@ szom. Mondta, hogy az övé is. Hátranyúltam, megfogtam neki, és tényleg. :)
Mondtam neki, hogy verjük ki egymásnak. Kimentünk a wc-re és nekikezdtünk. Aztán kérdezte, hogy be merem-e kapni neki. Mondtam, hogy ha ő bekapja nekem, akkor én is neki.
A vége gondolom nem titok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!