Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem merek élőben találkozni?
#2 a számból vetted ki a szót .
De viccet félretéve pontosan ez a baj !!!
Elsővel egyetértek.
Mikor em fogadtam el magam és küzdöttem a melegségemmel én is így voltam vele. Regiztem meleg társkeresőre, sok idő kellett ahhoz hogy találkozni is merjek.
Ne úgy indulj neki, hogy na most megyek dugni.
Hívd el kávézni, vagy meginni valamit. Én nagyvárosban vagyok és elég sok az ismerős, ezért kerestem egy olyan helyet tali előtt ami nem forgalmas, meg tudom, hogy ismerősök oda nem járnak.
Elhívtam, kávéztunk, beszélgettünk, ami engem nagyon érdekelt ebben az időben, hogy ki hogy élte meg a saját elfogadását, cming outját, hogy álltak hozzá barátok, rokonok az előbújás után stb.
Sokat segített mások tapasztalata, véleménye abban, hogy elfogadjam magam.
Ha esetleg meg valakivel mégis összefutsz, akkor ki tudod magyarázni, régi osztálytárs, munkatárs vagy valaki más, ugysem ismerik az összes munkatársad, osztálytársad.
Ha szimpatikus a srác, akkor meg eldől, hogy lesz-e a beszélgetésnél több-e vagy sem. És ha meg is történik, ugysem fog vele felvágni ha meglát az utcán, hogy na ő az akivel lecummantottuk egymást :)
A kezdő lépést tedd meg az a lényeg, a többi már könnyebb lesz.
Ha meg kis vidéki faluban vagytok, találkozzatok,10-15kmerrel odébb lévő faluban, így mégjobban ki tudjátok kerülni, hogy ismerősbe fussatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!