Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg fiúk veletek is szokott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg fiúk veletek is szokott ez történni?

Figyelt kérdés

Most 4. hete kezdtem el edzeni újra, de most egy magamba.

Viszont mióta ide járok már második alkalommal szúr ki 2-2 srác akik együtt edzenek és egy idő után kispécéznek. Arra gondolok utalásokat, megjegyzéseket tesznek úgy hogy hallom is mivel kb. mellettem edzenek.

Meleg, b*zi szavakat használnak mintha a haverjára értené, de közben úgy érzem nekem szánják, csak nem fogják nyilván szemtől szembe nekem mondani. Ilyeneket is mondtak "Edzünk úgy mint a férfiak" és "Meleg van itt". Az volt a gyanús mikor futottam a futópadon és lejöttem utána nyújtani ahol az oszlop eltakart és ők jöttek volna oda, de rögtön vissza is fordultak ahogy megláttak az oszlopon túl. Mentek öltözni, és attól féltek hogy nehogy együtt öltözzünk?

Az érdekes még az hogy mindkettőnél mikor mentem öltözni ott voltak átöltözni még és kb egymás mellett volt persze a szekrényünk is. Ott is tettek megjegyzéseket úgy nem közvetlenül, hanem egymásra efféle dolgokat.

Miért van ez hogy a heteró srácokat ennyire zavarja ha egy meleg srác edzik mellettük? Még csak nem is figyeltem őket úgy hogy felfigyeljenek rám. Bár lehet ők úgy érezték mivel mindkettő esetnél az volt a "gond" hogy kb végig egy helyen edzettünk vagy ha az egyikünk elment másik helyre a másikunk is utána pár perccel oda ment.

De nyilván csak én is úgy mentem oda hogy én annál a gépnél akartam edzeni, nem mert érdekeltek volna ők.

Kicsit zavaró és frusztráló, főleg hogy másodjára történt meg, de csak akkor van ilyen ha 2 haver edz. 1 heteró srác max magába tartja a véleményét, vagy le se szarna.

Nem tudom eldönteni hogy megbántani akarnak ezzel, vagy akarnak valamit, vagy mi a lényege ennek a gúnyolódásnak? Azt hiszik totál hülye vagyok és nem értem hogy engem figuráznak ki?

2022. aug. 24. 11:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
81%
Általában az ember megérzései nem szoktak csalni, pláne így hogy hivalkodó sem vagy. Ha ezt érzed, akkor nagyon sanszos hogy rajtad műsoroznak. Nyilván frusztráló tud lenni, bántja az önérzeted, hiszen senkire se tartozik. Amit tudsz tenni vagy én tennék, hogy zene a fülbe és a terem másik felébe hogy még a közelembe se legyenek. Semmit nem akarnak tőled csak szemétkednek.
2022. aug. 29. 05:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!