Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg fiúk veletek is szokott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg fiúk veletek is szokott ez történni?

Figyelt kérdés

Most 4. hete kezdtem el edzeni újra, de most egy magamba.

Viszont mióta ide járok már második alkalommal szúr ki 2-2 srác akik együtt edzenek és egy idő után kispécéznek. Arra gondolok utalásokat, megjegyzéseket tesznek úgy hogy hallom is mivel kb. mellettem edzenek.

Meleg, b*zi szavakat használnak mintha a haverjára értené, de közben úgy érzem nekem szánják, csak nem fogják nyilván szemtől szembe nekem mondani. Ilyeneket is mondtak "Edzünk úgy mint a férfiak" és "Meleg van itt". Az volt a gyanús mikor futottam a futópadon és lejöttem utána nyújtani ahol az oszlop eltakart és ők jöttek volna oda, de rögtön vissza is fordultak ahogy megláttak az oszlopon túl. Mentek öltözni, és attól féltek hogy nehogy együtt öltözzünk?

Az érdekes még az hogy mindkettőnél mikor mentem öltözni ott voltak átöltözni még és kb egymás mellett volt persze a szekrényünk is. Ott is tettek megjegyzéseket úgy nem közvetlenül, hanem egymásra efféle dolgokat.

Miért van ez hogy a heteró srácokat ennyire zavarja ha egy meleg srác edzik mellettük? Még csak nem is figyeltem őket úgy hogy felfigyeljenek rám. Bár lehet ők úgy érezték mivel mindkettő esetnél az volt a "gond" hogy kb végig egy helyen edzettünk vagy ha az egyikünk elment másik helyre a másikunk is utána pár perccel oda ment.

De nyilván csak én is úgy mentem oda hogy én annál a gépnél akartam edzeni, nem mert érdekeltek volna ők.

Kicsit zavaró és frusztráló, főleg hogy másodjára történt meg, de csak akkor van ilyen ha 2 haver edz. 1 heteró srác max magába tartja a véleményét, vagy le se szarna.

Nem tudom eldönteni hogy megbántani akarnak ezzel, vagy akarnak valamit, vagy mi a lényege ennek a gúnyolódásnak? Azt hiszik totál hülye vagyok és nem értem hogy engem figuráznak ki?

2022. aug. 24. 11:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%
Honnan tudhatják, hogy meleg vagy?
2022. aug. 24. 11:59
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Egoista majmok,verik magukat a semmire. Hány ilyet látok edzőként.

Kedvencem mikor 1 hét edzés után játszák a személyi edzőt.

Amúgy ha van teremedző rájuk szólhatna,mert ezzel zavarják mások nyugalmát.

2022. aug. 24. 12:01
 3/11 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem fingjuk sincs, hogy meleg vagy, és csak beképzeled magadnak ezt az egészet.
2022. aug. 24. 12:08
 4/11 A kérdező kommentje:

1 / Nem tudom, de mivel meleg vagyok, lehet érzékelik rajtam?! Én jelet nem adtam rá, mert edzettem csak. De nem tartom olyan "meleges pasinak" magam, aki rázza magát vagy túl feltűnő. De lehet nekik melegesnek tűnök ha ilyen megjegyzéseket tesznek.

Csak azért gyanús hogy ez történik velem pár héten belül 2x is. Az első szitu is hasonló volt, de ott nem is 2 alig 20 éves srác mondta ezeket, hanem az egyik volt 40-50 között... Ami elég gáz.

Lehet ezentúl zenével edzek majd és akkor nem hallom a hülyeségeiket ha edzek. Azért zavaró az ember edzene és ott tesznek megjegyzéseket..

2022. aug. 24. 12:09
 5/11 A kérdező kommentje:
3 / Lehet igazad van! Ez is szóba jöhet természetesen. Csak azért találom furcsának ezt mert 2. alkalommal történik ez a szitu velem, és kicsit így gyanúsnak tűnt.
2022. aug. 24. 12:10
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Bárhogy is legyen szerintem ne foglalkozz velük. Ezzel az erövel azon is gunyolodhatnának, hogy mit és hogy csinálsz, vagy épp az alakodon. Ezek is megesnek, szoval engedd el. Persze frusztráló tud lenni, de én személy szerint úgy volnék vele hogy kinyalhatják, nem miattuk vagyok ott. Sajnos vannak ilyen emberek, de ez van, nem kell foglalkozni velük.
2022. aug. 24. 13:35
 7/11 anonim ***** válasza:
72%
Latens homo azok szoktak masokat bantani
2022. aug. 24. 14:49
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Elég gyakran hangzanak el ezek a szavak egy beszélgetés során bizonyos értelmi képességek alatt. Nekem is feltűnik, mert én is meleg vagyok, de kérdeztem erről ismerőst, ő meg sem hallja ezeket, vagy ha ő mondja sem veszi észre. Szerintem csak belemagyarázod, nincs honnan tudják, hogy az vagy.
2022. aug. 24. 16:05
 9/11 anonim ***** válasza:
7%
ahová én jártam edzeni, ott letérdelték a b.uzikat
2022. aug. 26. 18:46
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha adtál rá okot, hogy ezt gondolják rólad, pl. feltűnően megnéztél egy srácot az öltözőben, vagy valamit úgy csinálsz, hogy abból sejthetik, akkor egy kemény dió, de meg lehet tőlük kérdezni, akarnak-e valamit tőled, vagy mire véljed a megjegyzéseiket? Mert látod, hogy ketten vannak és bizonyára jó "barátok". De egyikük sem az eseted.

Persze ezzel egy lehetőséget megnyitsz annak, hogy megvárjanak valamikor, és vagy kikezdenek Veled, vagy megfenyegetnek, hogy ha bárkinek is elmondod, amit mondtál, megvernek, mert róluk senki sem tudja...

2022. aug. 28. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!