Veletek nem szokott olyan történni hogy álandóan néznek a strandon? már kezdem rosszul érezni magam a bőrömben (tudni illik elég méretes a mellem és a fenekem is elég formás) és zavar hogy állandóan néznek a strandon
Figyelt kérdés
252022. jún. 25. 11:24
2/8 anonim válasza:
Én is imádom stírölni a csajokat.
3/8 anonim válasza:
Vegyél fel valamit a fürdőruhára ha annyira zavar.
Humblebrag.
4/8 Metionin válasza:
Strandra nem járok de az utcán néznek nyáron. Mellem az nincs de egy csomóan stírölik a fenekem meg a lábaimat. Le kell szarni, mást nem tudsz csinálni.
5/8 anonim válasza:
Hát ha zavar miért nem olyan strandra mész ahol alig vannak?
6/8 anonim válasza:
Mindenkit megneznek a strandon, nyugi. Engem par napja ugy nezett egy csaj hogy megtudott volna olni a szemevel, mikor bementem a melegvizes medencebe (no vagyok), azonnal osszesugott a baratnojevel, ugy neztek hogy nagyon nehez volt figyelmenkivul hagyni 😅 Eleg nagy melleim vannak es hosszu vekony labaim.
7/8 anonim válasza:
Téged azért néznek mert jól nézhetsz ki, mást mint engem meg azért nézik, mert beteg. Szerinted kinek rosszabb?
8/8 anonim válasza:
Mindenki stírel mindenkit és ez nem csak magyar szokás sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!