Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Felválalltad önmagad szüleid...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felválalltad önmagad szüleid előtt? Ha igen, hogyan vagy mikor?

Figyelt kérdés

2022. aug. 16. 07:58
A kérdező szavazást indított:
Igen, felvállaltam
Nem, nem is fogom
Egyelőre még nem, várok
39 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Anyu rlőtt igen, a férje elött még nem. Tavaly elött nyáron mondtam el neki, jól fogadta, bár kételkedik azért még, mert hát növel nem voltam, de a lényeg neki hogy boldog legyek.
2022. aug. 16. 08:24
 2/9 anonim ***** válasza:
94%

Még nem, de előbb utóbb szeretném.

24f

2022. aug. 16. 12:22
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm eddigi válaszaitokat és szavazataitokat! #2 Én is hasonlóan érzek... 😅
2022. aug. 16. 14:15
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos én nem tudtam. 17 voltam amikor anyám, és 20 amikor apám meg halt. Amúgy simán felvállaltam volna előttük.

36f

2022. aug. 16. 18:57
 5/9 everlight ***** válasza:
88%
Anyám utálja a nem heterókat.Vallásos.
2022. aug. 16. 23:13
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Az en szuleim is vallasosak... en is hiszek Istenbe, megis meleg vagyok, elmondtam a szuleimnek es 6 eve van parom.

Anyumnak egy este mondtam el 20 evesen, apumnak kicsit kesobb egy parkba sirva mondtam el 21 evesen. A szigoru apam aki mindig megkovetelt mindent tollem elso perctol kezdve jol fogadta es tamogat es szeret.. anyum aki lazabb volt nehezebben veszelte at es neki nehany honap kellett h rendezodjenek a gondolatai.. nem is lehet elso perctol elvarni h elfogadja.

A parom szulei elso perctol kezdve elfogadtak...

En nem verem nagy dobra de baratok, munkatarsak, ismerosok, egyszoval szinte csak az nem tudja aki nem akarja tudni... de engem hatrany vagy bantas soha nem ert. Pedig videken kisvarosba elek es dolgzom

2022. aug. 17. 02:18
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nézd én is érettségi előtti időszakban vállaltam fel, gyakorlatilag azért is, mert évekig vagy évig leveleztem egy velem egykorúnak gondolt fiúval, akiről kiderültek a kis titkai, hogy pl menyasszonya van és hogy bő 10 évvel idősebb mint én... hanem 15-el..

Anyám se fogadta el olyan könnyedén, sokkolta, de mára rendben jött a kapcsolatunk..

2022. aug. 17. 11:02
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Anyukámnak 2 éve mondtam el, egyszerűen jött egy sugallat, hogy itt az ideje elmondani. Kávézóban voltunk és beszélgettünk és elmeséltem neki, hogy nemrég ismerkedni kezdtem és akadt valaki, viszont az illető egy fiú.

Az első perctől kezdve elfogadó volt velem, annak ellenére is, hogy neki időbe tellett elfogadnia, de elfogadott és nincs emiatt gond köztünk. :)

Fontos, hogy biztonságosan kell ezt elmondani és akkor, amikor te úgy érzed, hogy elmondanád, hiszen ez az információ magáról az előbújó emberről szól.

2022. aug. 18. 19:46
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Én 28 létemre még nem mondtam el, egyszerűen nem visz rá a lélek. Egy rossz reakció eléggé belém égett anyám részéről.
2022. aug. 19. 15:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!