Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tanulhatok meg jól szopni?
Bocsánat, hogy nőként idepofátlankodok, de egy időben engem is foglalkoztatott ez a kérdés, majd megismertem a férjemet. Igazából rájöttem, hogy a rengeteg gyakorlás, a másik testének megismerése, rengeteg figyelem és új dolgok kipróbálása kell ehhez. Például nekem van több fajta technikám, de nem mind hatásos mindig. Ez függ a kedvétől, mennyire fáradt stb. Szóval szerintem kell egy jó alany és rengeteg gyakorlás. Így pedig garantált lesz a sikered. Nekem amúgy az jött be, hogy vàltogattam a módszereket:
- milyen pózban orálozok
- lassan / gyorsan
- kézzel rásegítek, kéz nélkül teszem, esetleg a golyóival foglalkozok közben a kezemmel
- extra nyálasan vagy normálisan
- mennyire mélyen csinálom. Egy idő után már mélytorkoztam is.
- Van akinek kell ráhangolódás előtte (simogatás, csókok stb), más pedig azt szereti, ha gyorsan belevágsz.
Szóval próbálkozz mindig és rájössz, hogy melyik tetszik a partnerednek.
Ez belülröl jön. Nekem azt mondta eddig mindenki, hogy érzik amikor csinálom hogy imádom. Lelkemből és szívemből jön nagyon nagy oda adással. Volt aki azt mondta hogy csókolózok a farkával, más pedig azt hogy eszem a farkát. Így tudták kifejezni a gyönyört. Ezt neked kell jönni belülről.
De ha kell egy tipp. Azt mondanám kezd lassan, ne csak huzogasd neki hanem próbálj minél mélyebben , hogy az egészet bevedd. Én mindig torkozok, mondjuk a nagyokat nehezebb. Nagyon sok nyállal szopjál. Nekem van már egy technikám. Nem volt még ember aki ne szerette volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!