Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy tanulhatok meg jól szopni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tanulhatok meg jól szopni?

Figyelt kérdés
Aktív voltam mindig. De izgatna jól szopni.

2022. aug. 15. 10:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp gyakorlás kérdése, illetve elsőre egy olyan partner kell, aki irányít, ha szükséges. Meg azért azt lássuk be, hogy mindenki máshogyan szereti, ha szopják, van, aki durvábban szereti, van, aki bő nyállal, stb.
2022. aug. 15. 10:40
 2/5 anonim ***** válasza:
82%
Rajtam gyakorolhatsz.
2022. aug. 15. 10:44
 3/5 anonim ***** válasza:
93%

Bocsánat, hogy nőként idepofátlankodok, de egy időben engem is foglalkoztatott ez a kérdés, majd megismertem a férjemet. Igazából rájöttem, hogy a rengeteg gyakorlás, a másik testének megismerése, rengeteg figyelem és új dolgok kipróbálása kell ehhez. Például nekem van több fajta technikám, de nem mind hatásos mindig. Ez függ a kedvétől, mennyire fáradt stb. Szóval szerintem kell egy jó alany és rengeteg gyakorlás. Így pedig garantált lesz a sikered. Nekem amúgy az jött be, hogy vàltogattam a módszereket:

- milyen pózban orálozok

- lassan / gyorsan

- kézzel rásegítek, kéz nélkül teszem, esetleg a golyóival foglalkozok közben a kezemmel

- extra nyálasan vagy normálisan

- mennyire mélyen csinálom. Egy idő után már mélytorkoztam is.

- Van akinek kell ráhangolódás előtte (simogatás, csókok stb), más pedig azt szereti, ha gyorsan belevágsz.

Szóval próbálkozz mindig és rájössz, hogy melyik tetszik a partnerednek.

2022. aug. 15. 10:46
 4/5 anonim ***** válasza:
85%

Ez belülröl jön. Nekem azt mondta eddig mindenki, hogy érzik amikor csinálom hogy imádom. Lelkemből és szívemből jön nagyon nagy oda adással. Volt aki azt mondta hogy csókolózok a farkával, más pedig azt hogy eszem a farkát. Így tudták kifejezni a gyönyört. Ezt neked kell jönni belülről.

De ha kell egy tipp. Azt mondanám kezd lassan, ne csak huzogasd neki hanem próbálj minél mélyebben , hogy az egészet bevedd. Én mindig torkozok, mondjuk a nagyokat nehezebb. Nagyon sok nyállal szopjál. Nekem van már egy technikám. Nem volt még ember aki ne szerette volna.

2022. aug. 15. 16:22
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Gyakorolni kell ! :) Egy olyan partnerrel akivel maximálisan megbíztok egymásban és meg tudjátok beszélni! Mi volt jó és rossz ! :)
2022. aug. 18. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!