Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanulható a sperma spriccelés? A többi lent!
Nekem csak kifolyik, de van akinek nagyokat spriccel, ez tanulható begyakorolható vagy ez olyan veleszületett dolog?
Komolyan kérdezném komoly válaszokat is várok!
Köszönöm!
Szerintem javarészt adottság .
Esetleg megpróbálhatsz több vizet inni. Ha higabb és több az anyag, messzebbre megy.
Én pl 15-19 évesen spricceltem nagyon nagyot. Az elég meredek volt (szerintem akkor hiperspermiám volt).
Minél tovább bírod mielőtt elmész annál nagyobb lesz, legalábbis én ezt vettem észre, messzebb megy és tovább tart.
Csak próbáld ki akár egyedül, hogy verd mondjuk 20 percen keresztül, persze ha érzed hogy " gond van " akkor lassíts kicsit majd folytasd.
Ha egyrészt kihagysz pár napot, akkor több lesz.
Másrészt ha nem 5 perc alatt végzel, az is jó.
Pl. a megszakítással jól működik.
Leállsz picit, újrakezded.
Ha így elhúzod egy órára, szerintem garantáltan nagyot fogsz spriccelni.
A #4-ben leírtak, kb. 10-20% ban befolyásolják, a két legfontosabb befolyásoló tényező:
1. adottság (van aki soha nem tud spriccelni bármit csinál, bármilyen korú, de ugye függ még az 2. ponttól is)
2.- kor (aki fiatalon élvezéskor spriccelt, az is majd 50 fölött lehet már csak kifolyik, de ugye függ még az 1. ponttól is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!