Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy szexxel összekötött birkózásról? Többi lent.
Figyelt kérdés
2, 3(3. Fél pihenne) vagy 4(páros) ember venne részt benne. 3x8 perces lenne a birkózás, ahol mint az ultimate surrenderben vagy az evolved fightban birkóznának a felek(max térden állva, fehérneműben(amit le lehet venni plusz pontért), lehet közben szopatni, dugni meg alázni a másikat, de a box/ököllel ütés tilos. Aki a 3 menet végén győztesként jön ki az megdughatja vagy megszopathatja a másikat(ha 3 fél van akkor a 2 győztes csinálja a vesztest, páros esetén meg a 2 győztes a 2vesztest).
Ti mit szólnátok ehhez, mennyire érdekelne ez titeket?
2022. aug. 14. 02:45
12/31 anonim válasza:
Legjobb, ha döntetlen, és oda-vissza mennek a dolgok!
13/31 anonim válasza:
Igaz, ideális lehetőség új, még nem ismert fertőző betegségek átvitelére "oda-vissza menne minden" erről nekem ez ugrott be.
14/31 anonim válasza:
Bár a legujabb himlő ellen talán van már oltás, havan is akkor is én félek ezektől. Kb. 20 évvel korábban szerettem volna ilyet, naná hogy nem lehetett találni senkit birkózásra.
15/31 anonim válasza:
Kipróbálnám milyen lehet.
A birkózás ha nem durva nincs ütés akkor igen. Meg, hogy az ellenfél mekkora darab?
16/31 anonim válasza:
Csak lesz jövőre is nyár, akkor én is kipróbálnám.. csak jólenne ha lenne jelentkező, de semmi durvulás.. csak játék..
18/31 frot válasza:
Én úgy próbálnám ki, ha pl. farmerban vagy melegítőben birkóznánk két vállra fektetéssel, és az nyerne, aki a legkorábban sülne így el.
19/31 anonim válasza:
Szìvesen benne lennék. Nagyon felizgatott, főleg annak a lehetősége, hogy ledominálhatnak és azt csinálhatnak velem, amit szeretnènek
20/31 A kérdező kommentje:
Aki benne lenne ebben az írjon nyugodtan.
2023. jan. 22. 16:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!