Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy szexxel összekötött
birkózásról? Többi lent.
Figyelt kérdés
2, 3(3. Fél pihenne) vagy 4(páros) ember venne részt benne. 3x8 perces lenne a birkózás, ahol mint az ultimate surrenderben vagy az evolved fightban birkóznának a felek(max térden állva, fehérneműben(amit le lehet venni plusz pontért), lehet közben szopatni, dugni meg alázni a másikat, de a box/ököllel ütés tilos. Aki a 3 menet végén győztesként jön ki az megdughatja vagy megszopathatja a másikat(ha 3 fél van akkor a 2 győztes csinálja a vesztest, páros esetén meg a 2 győztes a 2vesztest).
Ti mit szólnátok ehhez, mennyire érdekelne ez titeket?
Nem vagyok egy harcos típus, így sok esélyem se lenne és nem is élvezném, ha komolyan küzdenem kellene.
2022. aug. 14. 11:12
2/31 anonim válasza:
Én többször birkóztam más kitesizett srácokkal, volt hogy meztelenül, de nem szexeltünk egymással, nem arról szól minden. (Pedig egyikünk se hetero)
2022. aug. 14. 13:01
3/31 anonim válasza:
Te nagyon kilehetsz éhezve a szexre, hogy ezt így kiagyaltad. :)
Egyébként jól hangzik, szeretek birkózó férfiakat nézni, amikor a nyers férfierő küzd egymással, pláne meztelenül, ahogy a természet megalkotta legcsodálatosabb művét...
2022. aug. 14. 17:50
4/31 A kérdező kommentje:
Akit benne lenne ebben az nyugodtan írjon nekem😏
2022. aug. 15. 00:33
5/31 anonim válasza:
Én csak nők ellen merek, mert nem érzem magam elég erősnek.
2022. aug. 15. 00:46
6/31 anonim válasza:
Szopnál,kisköcsög?
2022. aug. 15. 01:01
7/31 anonim válasza:
Nekem úgy szimpatikusabb, hogy a verseny, azaz a birkózás részében tényleg alapvetően csak birkózás folyik. Valamilyen meghatározott szabályrendszer szerint, tehát pontszerzés a normális akciókért, leszorításért, mögé kerülésért stb. járna. És a menet vége meg az eredményhirdetés után jöhetne az minden esetben, hogy a vesztesnek előbb keményre kell szopnia a győztest, majd hagynia kell azt is, hogy az hátulról jó alaposan megdugja. :)
2022. aug. 15. 13:37
8/31 anonim válasza:
Engem ez izgat, de sajnos túl gyenge vagyok, így senkinek se lenne túl élvezetes.
2022. szept. 18. 18:17
9/31 anonim válasza:
Engem sem a szex része izgat, inkább, hogy ledominálja a győztes a vesztest.
2022. okt. 21. 14:06
10/31 anonim válasza:
Én megfordítottam! Tőlem fiatalabb sráccal birkóztam, közben észleltem a keményedést... No ne az izmokra gondolj! Megsimogattam azt a bizonyos keménységet, nem tiltakozott és a birkózás befejeződött... 😉
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!