Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Izgató lenne két pasinak, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Izgató lenne két pasinak, ha egy lány nézné őket? 23L

Figyelt kérdés
Nem lenne utasítás, és max orális beszállás, ha a fiúk akarják.

2022. aug. 13. 17:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Engem izgatna. (35 éves passzív bi vagyok, ha van valaki, aki ilyen bulit csinálna velem, írjon. :D )
2022. aug. 14. 07:08
 12/17 NNNándi ***** válasza:
90%
Nekem már volt ilyen. Bi passzív vagyok heteró kapcsolatban. Párom elfogadta hogy biszex passzív vagyok. Voltunk hármasban plusz egy pasival. Párom is beszállt. Izgató volt hogy láttja ahogy szopok és segitett betenni a a fenekembe. Őt is izgatta hogy látott pasiva ahogy dugnak.
2022. aug. 14. 09:10
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Engem alapból izgatna ha valaki végig nézné ahogy dugnak. Nemtől függetlenül.
2022. aug. 14. 10:08
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon izgatónak találnám, főleg ha még magához is nyúlna közben.
2022. aug. 15. 02:21
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Egy kezdő 60+ ki avatna be...a biszex pasiba..?
2022. aug. 15. 13:10
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Valamiért én is izgatónak találom hogy nézzenek miközben dugok. A meleg szaunák is ezért vonzanak mert pl én is van hogy úgy megnéznék egy menetet anélkül hogy beszállnék

22f

2022. aug. 16. 01:31
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Engem egy kicsit máshogy és más izgatna. Férfivel csak a nő parancsára tudnék lenni, és akkor sem dugni, max csak kiverni, mondjuk a nő mellére és lenyalni onnan.

Nem a férfi izgatna, hanem az, hogy a nő parancsát teljesítem.

2022. aug. 16. 04:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!