Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Izgató lenne két pasinak, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Izgató lenne két pasinak, ha egy lány nézné őket? 23L

Figyelt kérdés
Nem lenne utasítás, és max orális beszállás, ha a fiúk akarják.

2022. aug. 13. 17:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
94%
Nem
2022. aug. 13. 17:29
 2/17 anonim ***** válasza:
98%
Nekem nem.
2022. aug. 13. 17:59
 3/17 anonim ***** válasza:
80%
Nekem passzív biként az lenne, de pasi is kéne hozzá. :D
2022. aug. 13. 18:01
 4/17 anonim ***** válasza:
98%
Nem!
2022. aug. 13. 18:21
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Semmi esetre sem!
2022. aug. 13. 19:55
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak biszexuális pasiknak lenne izgató, de közülük se mindegyiknek.
2022. aug. 13. 20:30
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer volt részem ilyenben, izgatónak épp nem mondanám, kissé kínosnak annál inkább.

Én meleg vagyok, az akkori srác akivel "nyitott kapcsolat"félében kavargattam bi volt, neki volt egy barátnője aki rá volt erre kattanva.

Dióhéjban, végül rádumáltak azzal a feltétellel hogy a csaj mintha ott sem lenne. Átjött, először iszogattunk kicsit. Anál nem volt csak kölcsönös orál + a srác úgy ment el, hogy ujjaztam is.

Előtte is kínos volt kicsit, meg közben is, utána meg végképp, úgyhogy elég hamar leléptem. Ők aznap este még lefeküdtek, aztán pár hónappal később mikor a sráccal már megszakadt a kapcsolatunk, fbon láttam hogy összejöttek. Nekik legalább bejött.

2022. aug. 13. 20:36
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak néz az rosszabb mintha be akarna szállni xd Még azt sem bírnám ha egy srác állna ott és csak nézne. Akkor már szálljon be inkább és legyen hármas, vagy haza lehet menni :D De ha egy jó sráccal vagyok akkor az utolsó amire gondolok, vágyom hogy beszálljon valami random nő.
2022. aug. 13. 20:40
 9/17 anonim ***** válasza:
84%
Izgató lenne, de sajnos én csak egy pasi vagyok.
2022. aug. 13. 23:47
 10/17 anonim ***** válasza:
94%
Nincs az az isten. Szerintem ha jelen lenne egy nő, még fel sem állna, mi nagyon meleg melegek vagyunk a párommal.
2022. aug. 14. 05:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!