Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ennyire nehezen érti meg a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire nehezen érti meg a biszex, hogy nem akarom őt sehogy sem?

Figyelt kérdés
Egy férfivel már több éve munkakapcsolatban vagyok. Van, hogy együtt kell dolgoznunk. Én nyiltan vállalom, hogy meleg vagyok. Ez a munkatársam nős, 2 gyereke van, és biszex. Már évek óta ki akar kezdeni velem, udvarol, romantikus érzelmeket mutat irántam, kb már megszállottan. Elmondta, hogy a neje mellett párhuzamosan több nőt magába bolondít, de a szex az nem megy neki nőkkel, csak azt szereti hogy oda vannak érte, hogy miután magába bolondította őket, játszmázik velük. Aki rájön arra hogy milyen emberileg,azt magyarázat nélkül kidobja az életéből, de előtte a nőben bűntudatot kelt. Namármost megmondtam neki, hogy gerinctelen mindenkivel szemben. Erre azt mondta, ő csak rám vágyik, szerelmes belém, és kb könyörög hogy találkozzam vele munkán kívül is, és hogy megdughasson, vagy leszophasson. Megmondtam neki, hogy nekem egyrészt egy jellemtelen ember nem kellene, másrészt hogy biszex férfival nem akarok semmit sem. Erre besértődött, azt mondta, olyan vagyok, mint a heteró nők, akiknek nem kell amiatt, hogy biszex. Azt válaszoltam, mindenkinek joga van ahhoz, hogy eldöntse, akar-e biszexel lenni, vagy sem. Erre kiakadt, hogy bifób vagyok, mint a heteró nők, és előítéletes. Napokig nem szólt hozzám, majd elkezdett kedveskedni. Ennyire nem érti meg, hogy nem akarok tőle semmit sem, mert jellemtelen, és ha nem volna az, akkor sem akarnék, mert biszex?
2022. aug. 10. 09:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tetszik a f aszi, akkor nagyon határozottan el kell küldeni és kész. Nem kell magyarázkodni, nehogy már még te magyarázkodj neki, hogy miért nem kell neked, csak határozottan elutasítod és kész. A NEM az NEM. Neki is meg mindenki másnak is ugyanazt jelenti. Tök mindegy, hogy fiatal vagy öreg, nős vagy nőtlen, helyes vagy csúnya, hetro, bi vagy meleg, egészséges elmeállapotú vagy mentálisan sérült, a NEM az mindenkinek ugyanazt jelenti: NEM! És ha továbbra sem tágít mellőled, hanem folyamatosan ott sündörög és ólálkodik körülötted mindenféle hátsó szándékkal, akkor keményen és határozottan leállítod, kiosztod. Megmondod neki, hogy vagy abbahagyja vagy munkahelyi zaklatásért feljelented. Kész. Ennyi. Nem kell eltűrni ilyen személyt a környezetedben.
2022. aug. 10. 13:18
 12/15 anonim ***** válasza:
77%

7-es nekem is ugyanez az érzésem :D

Még egy kérdés a nyomulós biszexről, meg arról hogy úgy általában minden bi egy megbízhatatlan, csapodár, elmeroggyant:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas_..

2022. aug. 10. 13:18
 13/15 anonim ***** válasza:
76%
12, jaja. Úgylátszik valamiért megakadt az a bizonyos lemez, kíváncsi vagyok mi lehet a kérdező fejében. Hasonló kicsit eltérő kitalált történetek.
2022. aug. 10. 17:17
 14/15 anonim ***** válasza:
78%

Kb tuti, hogy kamu a kérdés.

Nem is értem.

" Kerülni nem nagyon tudom a munka miatt."

Dehogynem. Normális munkahelyen mint pl ahol én melózok, egy ilyenért minimum eltávolítják a környezetemből de kb biztos, bogy kirúgják.

Én egy nyiltan bevalott leszbikus nővel dolgoztam együtt full úgy nézett ki mint egy fiú. Sose nyomult egy lányra sem, pedig sokan tetszettek neki. Mehfumáltuk a jó s**ggeket és csináltuk a melót.

2022. aug. 12. 00:39
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Az írás alapjan inkabb meleg, mint bi. Ha nem tud dugni nokkel, gondolom kellett az alibi feleseg es család (szegenyek). Sajnos meg mindig elofordul az ilyesmi.
2023. dec. 19. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!